Saturday , April 27 2024

Cristi Borcea: Sunt la un pas de moarte. Trebuie să mi se schimbe sângele o dată la trei luni

Acţionarul lui Dinamo suferă de intoxicaţie severă cu mercur. El spune că starea sa este gravă, în timp ce la soţia lui, Mihaela, mercurul este în regresie.

Probeleme de sănătate ale lui Cristi Borcea s-au acutizat în ultima vreme, iar şefului “câinilor” stă mai mult la Miami, unde se tratează la o clinică.

Stl.ro a stat de vorbă cu acţionarul dinamovist, care a explicat cât de gravă este starea sa de sănătate: “Am fost săptămâna trecută la un doctor în România, pentru analize. Analizeze au scos la iveală faptul că am mult mercur în organism. Cantitatea de mercur din sânge este de 5,6 ori mai mare decât normalul”.

Referitor la modul cum a ajuns mercurul în organismul său, Borcea a declarat: “Îmi place să cred că nu am fost otrăvit de cineva. Practic, sunt la un pas de moarte (…) Cred că este de la nişte medicamente pe care le-am luat. Aşa mi-au spus şi doctorii”.

Pe lângă Cristi Borcea şi soţia acestuia, Mihaela, este infestată cu mercur. Sunt şanse ca starea ei să se amelioreze însă. “A fost la o vindecătoare celebră din Serbia. Face tratament şi cred că se va face bine. La Mihaela, mercurul este în regresie. La mine, înaintează şi cred că este prea târziu”.

Inclusiv medicii sunt îngrijoraţi de starea de sănătate a lui Cristi Borcea. “Peste două săptămâni, mă duc în America. Doctorii de acolo îmi vor schimba sângele. Mi-au spus că trebuie să fac asta o dată la trei luni. Mi-au zis doctorii că dacă mercurul ajunge la creier, nu mai e nimic de făcut”.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …