Wednesday , February 28 2024

Contracandidat surpriză pentru Gică Popescu la şefia FRF

gica popescu

Preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal, Răzvan Burleanu, şi-a anunţat candidatura la preşedinţia FRF, fiind primul contracandidat pentru fostul internaţional Gheorghe Popescu la acest post, se arată într-un comunicat remis agenţei MEDIAFAX.

“La fel ca foarte mulţi iubitori ai fotbalului, mă număr printre cei dezamăgiţi de ceea ce se întâmplă cu acest sport, de maniera în care este organizat de actuala conducere a Federaţiei Române de Fotbal. Nu îmi pot imagina un viitor în care fotbalul să fie doar un fenomen marginal aşa cum pare să devină de la un an la altul. Este momentul ca, cei care considerăm că trebuie să se producă o ruptură de cultură organizaţională, că intrăm pe teren pentru a oferi o alternativă construită pe valori şi principii, management orientat spre performanţă şi leadership responsabil”, a declarat Burleanu.

Preşedintele FR de Minifotbal îşi va lansa candidatura oficial în cadrul unei conferinţe de presă luni, de la ora 14.00, la Hotel Novotel, calea Victoriei nr 27B, când şi va lansa şi programul candidaturii sale intitulat “Programul de guvernanţă sportivă”.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu este singurul care şi-a lansat oficial candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, acesta fiind susţinut şi de actualul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, care a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei.

Vezi si

CSU Suceava are victorii pe linie în campionatul de tineret

În ultima rundă, handbaliștii pregătiți de Vasile Boca au învins CSM Sighișoara, cu scorul de …