Friday , April 26 2024

Conducerea Forestei a anunțat prețul biletelor pentru meciul cu Dinamo

Suporterii suceveni vor trebui să scoată din buzunare între 30 și 50 de lei pentru a intra la meciul programat miercuri, 30 octombrie, pe stadionul Areni, în nocturnă, în cadrul optimilor de finală ale Cupei României  

Conducerea clubului Foresta a stabilit prețul biletelor pentru meciul cu Dinamo, programat mier­curi, 30 octombrie, cu începere de la ora 19.30, în noctur­nă, pe stadionul Areni, în cadrul optimilor de finală ale Cupei României la fotbal. Astfel, începând de joi, 24 octombrie, vor fi scoase la vânzare aproximativ 6.000 de bilete la urmă­toarele prețuri: 50 de lei – la tri­buna I, 40 de lei – la tribuna a II-a și 30 de lei – la peluze.

Costurile necesare pentru în­chirierea unei nocturne în vede­rea meciului Foresta – Dinamo vor fi achitate de Primăria Su­ceava prin programul SEAP. “S-au clarificat lucrurile. Primaria Municipiului Suceava va închiria o nocturna mobilă pentru meciul de pe 30 octombrie dintre Foresta și Dinamo. Suntem în faza de achiziție pe SEAP. Am înțeles că nocturna va costa undeva pe la 265.000 de lei, adică aproximativ 50.000 de euro, atât cât a costat și data trecută, la meciul cu Steaua”, a anunțat primarul Ion Lungu, care regretă că nu poate fi prezent la meciul din 30 octombrie.

“Îmi pare rău că nu voi fi la meci, dar mă voi ruga de la Ierusalim să învingă Foresta. Am o invitație de la primarul din Betleem și vom face o lansare de carte acolo. Îi voi ține pumnii de la distanță Forestei”, a specificat Ion Lungu. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …