Friday , April 26 2024

CFR Cluj s-a calificat in extremis în turul doi al Ligii Campionilor, cu un gol marcat în prelungiri

CFR Cluj a avut mari probleme, marți seara, în returul dublei din turul I preliminar al Champions League, în compania celor de la Borac Banja Luka. Ardelenii au s-au calificat cu mari emoții, după prelungiri, cu un gol marcat de Chipciu, în minutul 118, după ce gazdele egalaseră situația la general.

După o primă repriză, în care CFR Cluj a dominat și și-a creat mai multe ocazii, având și un gol anulat pe motiv de offside, gazdele au prins curaj în repriza secundă.

CFR Cluj a avut prima ocazie importantă a celei de a doua jumătăți, marcând un nou gol anulat din cauza unei poziții afară din joc.

Totuși, cei ce au înscris, au fost bosniacii, prin Stojan Vranjes, care a reluat excelent cu capul, din zona punctului cu var, imparabil pentru Arlauskis (1-0, min. 60).

Cei de la Borac Banja Luka și-au dublat avantajul peste doar 4 minute, Panagiotis Moraitis fiind autorul golului cu care Borac a egalat situația la general (2-0, min. 64).

Ultimele 25 de minute s-a jucat pe contre, Borac punând probleme ardelenilor, impulsionată de golurile marcate.

Bosniacii au terminat primele 90 de minute, plus cele 5 suplimentare, în careul clujenilor.

Deoarece din acest sezon nu se mai aplică regula golului marcat în deplasare, meciul a ajuns la cele două reprize de prelungiri regulamentare, în urma scorului general de 3-3.

S-a jucat într-o singură direcție în prelungiri, clujenii declanșând artileria asupra porții adverse. Ciprian Deac a șutat frumos, în minutul 95, spre vinclul porții lui Cetkovic, care a respins spectaculos în bară și apoi în corner.

După alte câteva șuturi la poartă, Camora a fost următorul care a șutat în bara porții bosniace, în a doua repriză de prelungiri.

Gazdele au cedat complet posesia, vizibil epuizate fizic, ardelenii reușind să profite de această cădere în minutul 118.

Alexandru Chipciu a primit o pasă la 25 de metri, de unde a șutat cu stângul, reușind să îl învingă pe Cetkovic, rămas spectator.

CFR Cluj s-a calificat in extremis, urmând să joace în turul următor cu echipa Lincoln, campioana Gibraltarului. (Mediafax)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …