Saturday , April 27 2024

Când va avea loc sfertul de finală dintre Simona Halep și Amanda Anisimova de la Wimbledon 

Organizatorii de la Wimbledon au anunțat programul zilei de miercuri, 6 iulie, când va avea loc și meciul dintre Simona Halep și Amanda Anisimova, din sferturile Grand Slamului de la Wimbledon.

Halep vs Anisimova va fi primul meci al zilei de pe arena centrală și va începe la ora 15:30 (ora României). Partida va fi transmisă în direct pe Eurosport.

După disputa dintre Halep și Anisimova, pe Centralul londonez se vor întâlni Taylor Fritz (favorit 11) și Rafael Nadal (cap de serie numărul doi).

Amanda Anisimova s-a născut la 31 august 2001, la Freehold, New Jersey (SUA). A început să joace după ce a mers zilnic la antrenamentele surorii sale. Până acum, a adunat 132 de victorii în întreaga carieră și a înregistrat 73 de înfrângeri.

Are în palmares două trofee WTA: Bogota (2019) și Melbourne (2022). A mai ajuns în finala turneului de la Hiroshima (2018).

În prezent, Anisimova ocupă poziția 25 în ierarhia mondială. Cea mai bună clasare a carierei a fost locul 21 WTA, în octombrie 2019. De-a lungul timpului a strâns din tenis $3.392.424.

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …