Saturday , April 27 2024

Calificați la Euro 2024. Denis Alibec, după golul marcat în meciul cu Elveția: Cel mai frumos moment din viața mea

Atacantul Denis Alibec a declarat, marţi seară, că a trăit cel mai frumos moment din viaţa sa, când a marcat unicul gol al meciului României cu Elveţia, din preliminariile CE-2024, unde tricolorii s-au calificat de pe primul loc în grupă.

“Este cel mai frumos moment din viaţa mea. Să marchez în faţa a 50.000 de români, acesta este visul oricărui fotbalist. Le promitem că la Euro vom face o figură şi mai frumoasă”, a spus Alibec. Golul de marţi seară el l-a dedicat familiei, prietenilor, dar mai ales lui şi a spus că Edi Iordănescu a reuşit să facă o familie la echipa naţională.

„Am arătat că suntem o familie, că știm să luptăm împreună. Elveția avea un lot mult mai valoros, dar noi am arătat că suntem o familie și am dat totul pe teren. Când s-a cântat imnul, ne-am abținut să nu vărsăm lacrimi. Le mulțumim suporterilor și sperăm să fie alături de noi la EURO.

Nu contează ce grupă vom avea, contează să fim ca o familie, să dăm totul și nu se știe niciodată ce va fi acolo. Nu am o preferată, nu mă interesează cu cine jucăm”, a declarat Alibec după meci, conform digisport.ro.

Reprezentativa României a încheiat, marţi seară, neînvinsă şi pe primul loc grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii au învins Elveţia pe Arena Naţională, scor 1-0, şi sunt calificaţi la turneul final de anul viitor, primul pentru România după opt ani.

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …