Monday , April 29 2024

Calificare dramatica pentru Chelsea in Liga Campionilor

Didier Drogba a deschis scorul

Chelsea a salvat onoarea fotbalului britanic în Liga Campionilor. A revenit de la 1-3 şi s-a impus în prelungiri în partida cu Napoli, astfel că vineri se va afla în urna cu cele mai bune opt echipe ale Europei. În celălalt meci al serii, real Madrid nu a avut emoţii cu ŢSKA Moscova.

Spectacol total în cel mai echilibrat meci al rundei din Liga Campionilor. Napoli a pierdut calificarea pe Stamford Bridge după ce în tur câştigase cu scorul de 3-1. Drogba a dat semnalul pentru calificarea englezilor  în prima repriză, veteranii Terry şi Lampard au anulat avantajul luat în tur de italieni, astfel că meciul a intrat în prelungiri. Nu s-a ajuns la loviturile de departajare pentru că sârbul Ivanovici a marcat golul calificării în prelungiri.  La final, un singur italian jubila, antrenorul care abia s-a acomodat pe banca gazdelor, Di Matteo.

Galacticiii nu au avut nicio emoţie miercuri seara pe Santiago Bernabeu în faţa celor de la ŢSKA Moscova. După ce smulseseră un egal noroc la Moscova, jucătorii lui Leonid Sluţki erau daţi ca victime sigure în faţa unei echipe ce are avans 10 puncte în campionatul spaniol în faţa celei mai puternice echipe din lume, FC Barcelona. Iar Real Madrid şi-a respectat blazonul. Seara a fost deschisă de Higuain, în minutul 26, pentru ca la zece minute după începerea celei de-a doua reprize Cristiano Ronaldă să puncteze şi el. Atacul madrilen şi-a făcut pe deplin datoria, francezul Karim Benzema marcând şi el în minutul 70. Răniţi în orgoliu, ruşii au reacţionat prin Tosic, dar atât. În minutele de prelungire, Ronaldo a reuşit dubla, iar Realul se califică la pas.

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …