Saturday , April 27 2024

Bucovina Rădăuți s-a impus la scor de forfait în amicalul cu FC Botoșani

Gruparea rădăuțeană a câștigat meciul-test disputat miercuri, pe stadionul Mecanex, cu 3-0, prin golurile marcate de Florescu (penalty), Coroamă și Stoian

Bucovina Rădăuți a reușit a doua victorie de la startul pregătirilor de iarnă, după ce s-a impus în fața prim-divizionarei FC Botoșani, cu scorul de 3-0, într-un meci amical disputat miercuri, pe stadionul Mecanex.

Echipa antrenată de Ionuț Plămadă s-a impus prin golurile marcate de Florescu (penalty) și nou-intrații Coroamă și Stoian.

Bucovina Rădăuți a început în următoarea formulă de joc: Udeanu – Şpac, Dumitraș, Florescu, Coajă, Leonte, Baciu, Aftnache, Stroe, Ungurianu și Plămadă. Rezerve: Butnariu, Gheorghiță, Stoian, Svichi, Săhlean, Irimescu, Coroamă, Derevlean, Popovici, Cimbru și Balan.

Gruparea rădăuțeană mai are programate amicale cu Juniorul Suceava (28 ianuarie), Gloria Bistrița (2 februarie) și Foresta Suceava (4 martie).

Aflată pe locul 2 în clasamentul seriei la finalul sezonului de toamnă, Bucovina Rădăuți va relua campionatul pe data de 11 martie, cu un meci pe teren propriu în compania celor de la CSM Bacău. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …