Saturday , April 27 2024

Bucovina Rădăuți este prima echipă suceveană care începe pregătirile pentru viitorul sezon al Ligii a III-a

Gruparea rădăuțeană se va reuni astăzi, pe Stadionul Municipal, sub comanda unui nou staff tehnic format din antrenorul Ovidiu Murariu și team-managerul Iulian Ionesi.

Bucovina este prima echipă suceveană care începe pregătirile pentru viitorul sezon al Ligii a III-a, gruparea rădăuțeană urmând să se reunească astăzi la ora 16.00, pe Stadionul Municipal, sub comanda unui nou staff tehnic format din antrenorul Ovidiu Murariu și team-managerul Iulian Ionesi.

“O vom lua practic de la zero, în condițiile în care marea majoritate a jucătorilor din sezonul trecut a refuzat prelungirea contractelor. Suntem, în schimb, în discuții pentru aducerea altor jucători, dar nu vreau să dau nume până nu se concretizează”, a declarat Iulian Ionesi.

Printre cei mai importanți jucători care s-au despărțit de Bucovina se numără Aftanache, plecat la CSM Bacău, Florescu și Dumitraș, care vor semna cu FC Bacău (fosta Dinamo Bacău), Plămadă și Stoian, care vor continua cel mai probabil la Şomuz Fălticeni.

Formația rădăuțeană va face reacomodarea la efort până la sfârșitul acestei luni, când va intra într-un cantonament pe plan local.

Noul sezon al Ligii a III-a va debuta pe data de 26 august. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …