Saturday , April 27 2024

BOMBA: Dinamo negociază transferul lui Adrian Mutu

mutu

Ionuţ Negoiţă, acţionarul majoritar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti, s-a referit marţi la o posibilă revenire a lui Adrian Mutu la Dinamo Bucureşti.

Întrebat dacă este posibilă revenirea lui Mutu în Şoseaua Ştefan cel Mare, acţionarul principal al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă a spus: “Este o discuţie reală. Acum, să vedem în ce măsură se poate concretiza”.

Despre o eventuală cooptare a lui Adrian Mutu în conducerea grupării dinamoviste, Ionuţ Negoiţă a menţionat: “Deocamdată vorbim de varianta ca jucător, mai târziu vom vedea”.

Întrebat când poate veni Adrian Mutu, Negoiţă a spus: “Se pune problema în ce măsură se potriveşte pe proiectul nostru, din toate punctele de vedere. Împreună vom analiza”.

În continuare, el a spus: “Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti are nevoie de timp, de seriozitate, proiect şi bani. Avem toate aceste lucruri, acum totul este să avem răbdare. Să lăsăm acum şi timpul să curgă pentru acest proiect şi rezultatele vor veni cu siguranţă”.

Întrebat dacă este posibilă o revenire printre acţionari a lui Nicolae Badea şi Cristi Borcea la Dinamo Bucureşti, Negoiţă a spus: “Nu, nu se pune problema. Dacă vor să participe în calitate de sponsori, aşa cum am făcut şi eu, mă bucur foarte mult. Orice susţinere pentru Dinamo venită din partea unor dinamovişti este binevenită. Avem şi acum parteneri foarte serioşi care ne susţin. Dar un proiect ca Dinamo trebuie susţinut de mai mulţi oameni şi mereu este loc de mai bine. Este nevoie de sprijin pentru acoperirea datoriilor mari de la club”.

În legătură cu noul stadion de la Dinamo, Ionuţ Negoiţă a menţionat: “Este un proiect încă valabil. Din păcate, acolo ne lovim de vechea societate, care este în insolvenţă şi care se ţine cu dinţii. Avem formula de parteneriat, ştim ce avem de făcut, dar vechea societate rămâne acolo fără justificare”.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …