Friday , April 26 2024

Atleții suceveni au concurat cu succes la naționalele de alergare pe șosea

 CSM Rarăul și CSŞ Rădăuți au cucerit titlul național pe echipe la categoria tineret

Atleții suceveni au concurat cu succes la Campionatul Național de alergare pe șosea – 10 kilometri, competiție desfășurată la București, în prezența a aproape 100 de sportivi de la 28 de cluburi din țară.

Performanțe foarte bune au avut sportivele de la CSM Rarăul, pregătite de Elena-Erzilia Țîmpău, care au reușit să cucerească titlul național la tineret și să obțină medaliile de argint la seniori, în întrecerea pe echipe, concurând în alcătuirea Mădălina Sîrbu, Antonia Bodnariuc și Anca Moroșan.

În plus, la individual, Mădălina Sîrbu a devenit campioană națională de tineret și a urcat de alte două rânduri pe treapta a treia a podiumului în concursul senioarelor și la open. Colega sa Antonia Bodnariuc a obținut medalia de bronz la tineret.

Pe podium în Capitală au urcat și atleții de la CSŞ Rădăuți, pregătiți de Bogdan Roșcăneanu. Astfel, echipa formată din Ciprian Costîn, Marco Tărnăuceanu, Ştefan Cuciureanu și Ştefan Ungureanu a cucerit titlul național la tineret și s-a clasat pe poziția secundă la juniori. În plus, la individual, Ciprian Costîn a luat bronzul la categoria juniori.

CSM Suceava a punctat la naționalele de alergare pe șosea în întrecerea masculină pe echipe pentru tineret, unde s-a obținut o clasare pe locul al treilea. Antrenorul Silviu Casandra s-a bazat la acest concurs pe sportivii Cosmin Crăciun, Matei Gălățanu și Iulian Hasna. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …