Monday , April 29 2024

Astazi incepe Liga I. Steaua, Dinamo şi Rapid nu mai au stadioane

Al 94-lea sezon de Liga I începe azi, la ora 18.30, cu meciul Rapid – FC Vaslui. În loc să evolueze în Giuleşti, alb-vişinii vor evolua pe stadionul Sportului Studenţesc. Dinamo va juca “acasă”, pe terenul Astrei, iar Steaua a ales Constanţa. Situaţia este fără predent în fotbalul românesc, potrivit realitatea.net.

Capitala stă pe un butoi de pulbere înaintea noului sezon din Liga I. Steaua şi-a luat la revedere de la Ghencea, Rapidul se ceartă la cuţite cu administratorii bazei din Giuleşti, în timp ce Dinamo aşteaptă definitivarea noului stadion naţional şi a părăsit şi ea arena din Ştefan cel Mare.

Primul scandal a erupt în Ghencea acolo unde Ministerul Apărării Naţionale a reziliat contractul cu roş-albaştrii şi a dat-o afară pe Steaua din Ghencea. Au urmat ameninţări de ambele părţi fără rezultat iar Steaua are de ales între Constanţa, Buzău şi Mogoşoaia.

În Giuleşti, noul preşedinte al clubului sportiv s-a certat şi cu rapidiştii, care vor juca prima etapă în Regie. “Nu este uşor pentru o echipă să afle cu 10 zile înainte de începerea campionatului că poate unul dintre atuurile acestui club nu mai există. Giuleştiul era o forţă, Giuleştiul te împingea de la spate şi Giuleştiul punea o presiune foarte mare pe adversari”, a declarat antrenorul Rapidului, Răzvan Lucescu.

Cu cei mai puţini suporteri în sezonul precedent, Dinamo a părăsit şi ea arena din Ştefan cel Mare din cauza datoriilor. Ploieştiul a devenit noua casă a “câinilor”, pentru moment. (cotidianul.ro)

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …