Monday , April 29 2024

Arpad Paszkany, divorţ în 5 minute

Divorţ de milioane la Cluj. Patronul echipei de fotbal CFR Cluj a divorţat, marţi, în doar câteva minute. Cei doi au avut o căsnicie de peste 20 de ani, iar fosta soţie va rămâne cu câteva milioane de euro în cont. Motivul divorţului, o tânără de care Arpad Paszkany s-a îndrăgostit în urmă cu trei ani.

O căsătorie de peste 20 de ani s-a terminat în mai puţin de 5 minute. Kinga şi Arpad Paszkany au divorţat la primul termen al procesului. Se pare că cei doi au ajuns la o înţelegere. Kinga va primi o casă în Germania, o maşină, dar şi câteva milioane de euro.

Motivul divorţului: finanţatorul echipei CFR Cluj are o iubită de 21 de ani.

Paszkany a cunoscut-o pe Anamaria Feher în 2008. Pe atunci, fata cu 20 de ani mai tânără decât el era animatoare la un club din Cluj-Napoca. De atunci, cei doi sunt nedespărţiţi şi nu au ezitat să se afişeze în public. Asta chiar dacă Arpad Paszkany era căsătorit.

Arpad Paszkany, împreună cu Anamaria Feher, au văzut de mai multe ori meciurile CFR Cluj de pe stadion. Prima dată, aceasta a susţinut din tribună echipa iubitului la un meci jucat în Champions League.

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …