Friday , May 10 2024

Arbitrul sucevean Sebastian Gheorghe a prins o nouă delegare în grupele Ligii Campionilor

Acesta se va afla diseară la una dintre tușele stadionului Olimpic din Kiev, la meciul dintre echipa antrenată de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, și FC Barcelona

Românii Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs vor arbitra, marți, meciuri din etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor la fotbal, a anunțat UEFA pe site-ul său oficial.

Hațegan a fost delegat la partida dintre Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, și FC Barcelona, care se va juca pe Stadionul Olimpic din Kiev, marți, de la ora 22:00, în Grupa E a competiției.

Arbitri asistenți vor fi Mircea Mihail Grigoriu și suceveanul Sebastian Gheorghe, iar al patrulea oficial a fost desemnat Radu Petrescu.

Arbitru video va fi italianul Marco Di Bello, iar arbitru asistent video conaționalul său Maurizio Mariani.

În clasament, Bayern Munchen este lider, cu 9 puncte, urmată Benfica, 4 puncte, FC Barcelona, 3 puncte, Dinamo Kiev, 1 punct.

Pentru brigada din care face parte și suceveanul Sebastian Gheorghe este al treilea meci pe care îl arbitrează în acest sezon în grupele Champions League, unul fiind chiar în Grupa E, Benfica – Bayern 0-4 (20 octombrie). Primul a fost pe 15 septembrie, Atletico Madrid – FC Porto 0-0 (Grupa B).

Istvan Kovacs va conduce meciul dintre Sevilla FC și Lille OSC, programat marți, de la ora 22:00, pe Stadionul ”Ramon Sanchez-Pizjuan”, în Grupa G.

Brigada îi mai cuprinde pe arbitrii asistenți Vasile Florin Marinescu și Ovidiu Artene, precum și pe Horațiu Feșnic, al patrulea oficial. Arbitru video va fi italianul Marco Guida, iar arbitru asistent video a fost desemnat compatriotul său Massimiliano Irrati.

RB Salzburg conduce în clasamentul grupei, cu 7 puncte, urmată de Sevilla FC, 3 puncte, Lille, 2 puncte, VfL Wolfsburg, 2 puncte.

Şi Kovacs se află la al treilea meci arbitrat în grupele Champions League în acest sezon, după Şahtior Donețk – Inter Milano 0-0 (28 septembrie) și FC Bruges – Manchester City 1-5 (19 octombrie).

Vezi si

Bucovina Rădăuți a suferit prima înfrângere în play-off-ul Ligii a III-a

Bucovina Rădăuți a suferit prima înfrângere de la startul play-off-ului Ligii a III-a, după ce …