Saturday , April 27 2024

Anglia castiga in prelungiri cu Tunisia

Anglia a inceput bine Campionatul Mondial, reusind sa se impuna la limita, scor 2-1, in fata Tunisiei.

anglia-tunisia

A fost insa o victorie chinuita, ce a venit abia in prelungirile partidei, salvatorul englezilor fiind uimitorul Harry Kane.

Partida disputata luni seara a inceput spectaculos, elevii lui Gareth Southgate ratand ocazii foarte mari in primele 10 minute, Lingard fiind ghinionistul zilei.

In minutul 11 a iesit la rampa Kane, atacantul lui Tottenham marcand dupa ce portarul Hassen a reusit sa respinga superb de la vinclu un balon trimis de Stones si pe care scria 1-0.

Condusi pe tabela, tunisienii au incercat sa ameninte buturile portii lui Pickford, insa au aratat ca nu au forta pentru a emite pretentii. Asta pana cand tot englezii i-au readus in joc, Walker provocand complet gratuit un penalti transformat apoi cu emotii de Sassi.

In finalul primei reprize Lingard a mai ratat o sansa uriasa, de aceasta data balonul lovind bara portii tunisiene.

Partea secunda a fost una chinuitoare pentru Anglia, care a incercat in zadar sa gaseasca drumul spre golul doi, acesta venind cand nimeni nu se mai astepta.

In primul minut de prelungiri, Kane a aparut din nou la locul potrivit si a adus victoria echipei sale cu o lovitura de cap. Anglia a invins, dar nu a convins deloc in fata unui adversar destul de modest ca exprimare in teren.

ziare.com

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …