Thursday , May 16 2024

Acatrinei, principalul marcator al echipei locale de handbal `n prima parte a turului

~n primele cinci etape de campionat, interul Universit\]ii a `nscris un total de 29 de goluri, av=nd o medie de aproape 6 reu[ite pe meci

Florin Acatrinei a fost principalul marcator al echipei locale de handbal `n prima parte a turului Ligii Na]ionale. Interul st=nga de la Universitatea Suceava a `nscris `n primele cinci etape de campionat un total de 29 de goluri, av=nd o medie de aproape 6 reu[ite pe meci.
Pe locul secund `n topul golgheterilor forma]iei sucevene se afl\ Adi Chiru], cu 23 de goluri marcate `n portile adversarilor `nt=lni]i p=n\ acum. C\pitanul “studen]ilor” este urmat `ndeaproape de extrema dreapta R\zvan Gavriloaia, cu 22 de reu[ite personale `n cinci etape.
Urm\toarele pozitii sunt ocupate de Adi Mitrea (14 goluri), Cristian Bursuc (11 goluri), moldoveanul Andrii Starikov (10 goluri) [i t=n\rul Alin Ro[u (9 goluri). La zestrea total\ de 142 de goluri marcate de echipa sucevean\ `n primele cinci runde ale acestui sezon din Liga Na]ional\ [i-au mai adus contribu]ia: Silvian Amih\esi (7 goluri), Bogdan {old\nescu (5 goluri), Georgic\ C=ntec [i Alin Petrea (ambii c=te 4 goluri), M\d\lin }u]u (3 goluri) [i Cozmin }ig\na[u (un gol).
De altfel, gra]ie evolu]iilor bune din aceast\ toamn\, Florin Acatrinei a fost convocat de selec]ionerul echipei na]ionale, Eliodor Voica, pentru meciurile pe care Rom=nia urmeaz\ s\ le sus]in\ `n compania Sloveniei [i Islandei, `n preliminariile Campionatului European de handbal masculin din 2014. Reunirea tricolorilor este programat\ pentru data de 24 octombrie, la Piatra Neam]. (D\nu] CHIDOVE})

 

Vezi si

Serena Williams va prezenta premiile ESPY de performanță în sport

Serena Williams va fi prezentatoarea ediţiei din 2024 a premiilor ESPY, în luna iulie, a …