Thursday , July 7 2022

O femeie a murit pentru ca a baut prea multa Coca-Cola

O femeie din Noua Zeelandă a murit, iar medicii legişti suspectează că decesul a fost provocat de consumul excesiv de Coca Cola, scrie Fox News.

Natasha Harris, mamă a opt copii, a suferit un atac de cord la numai 30 de ani. Femeia consuma în jur de 10 litri de Coca-Cola pe zi, potrivit declaraţiilor partenerului său de viaţă.

Harris vomita frecvent în perioada dinaintea decesului, care a survenit în februarie 2010. În plus, era mereu nervoasă şi nu avea energie fără doza zilnică de cola.

Femeia a crezut însă că problemele sale de sănătate sunt cauzate de stres.

Nici familia nu a înţeles gravitatea situaţiei, deşi a observat obiceiul nesănătos al femeii. “Primul lucru pe care îl făcea de dimineaţă era să bea o Coca-Cola, iar ultimul lucru pe care îl făcea înainte să se culce era să îşi aducă o cola cu ea lângă pat”, a declarat partenerul lui Harris, Chris Hodgkinson.

Medicul patolog Dan Mornin a declarat în faţa instanţei că Harris suferea de hipokaliemie – o lipsă de potasiu în sânge – cauzată de consumul excesiv de suc. El a declarat că femeia a murit de aritmie cardiacă şi că sucurile consumate în exces, împreună cu alimentaţia nesănătoasă au contribuit la deces.

O decizie finală oficială privind decesul nu a fost încă stablită, mai notează Fox News.

Într-o declaraţie pentru publicaţia The Southland Times, un reprezentant al Coca Cola a atras atenţia asupra obiceiului nesănătos al femeii. “Consumul în exces al oricărui produs, inclusiv apa, poate fi dăunător”, a declarat oficialul companiei.

Vezi si

Nutriția pe internet

Nutriția este un domeniu care a ajuns „la modă” din numeroase motive, unul din ele …