Thursday , August 18 2022

Joia este cea mai bună zi pentru a face sex

Un grup de cercetători britanici susţine că organismul dă randament pentru anumite activităţi doar în anumite momente şi în diferite zile ale săptămânii, informează site-ul medicmagic.net. Potrivit experţilor de la London School of Economics, joia este cea mai bună zi pentru a face sex.

În această zi, organismul înregistrează un nivel de cinci ori mai mare al hormonilor sexuali, spre deosebire de celelalte zile ale săptămânii, susţin oamenii de ştiinţă.

În ceea ce priveşte momentul zilei ideal pentru a face sex, experţii au constatat că nevoile femeilor diferă de cele ale bărbaţilor. Astfel, bărbaţii preferă sexul de dimineaţă , deoarece în acest moment al zilei nivelul de testosteron este la cote maxime, iar erecţia este una puternică. De cealaltă parte, organismul femeilor înregistrează cel mai mare nivel de hormoni sexuali după-amiaza sau seara, scrie Gândul.

Specialiştii susţin că este de preferat sexul de dimineaţă, deoarece atunci energia e la cote maxime. În plus, persoanele care fac sex dimineaţa se simt bine pe tot parcursul zilei, deoarece se eliberează în organism hormoni precum oxitocina, supranumit şi hormonul iubirii. Sexul făcut seara este benefic pentru eliberarea tensiunii acumulate pe parcursul zilei, dar cercetătorii atrag atenţia că satisfacţia partidelor de amor făcute după terminarea programului de lucru poate fi diminuată, deoarece organismul este slăbit.

Vezi si

Un studiu despre cauzele depresiei provoacă polemică

Beneficiul antidepresivelor ar putea fi pus sub semnul întrebării întrucât depresia nu este legată de …