Monday , December 5 2022

Zona de agrement “Tătăraşi” va fi inaugurată astăzi

Deşi iniţial se anunţase că inaugurarea zonei va avea loc pe 1 Mai, primarul Ion Lungu a decis ca, “la insistenţele cetăţenilor”, acest lucru să se întâmple azi, de Izvorul Tămăduirii. Zona de agrement Tătăraşi este prima de acest fel din municipiul Suceava şi dispune de terenuri de sport, debarcader cu bărcuţe, mese de picnic, locuri pentru grătare, alei pentru promenadă şi un teren de golf

zona de agrement 2

Zona de agrement Tătăraşi va fi inaugurată astăzi, de Izvorul Tămăduirii, şi nu pe 1 mai aşa cum era estimat anterior. Anunţul a fost făcut de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, motivaţia deciziei de a deschide mai repede baza de agrement fiind „insistenţele cetăţenilor”.  Zona de agrement Tătăraşi este prima de acest fel din municipiul Suceava şi dispune de terenuri de sport, debarcader cu bărcuţe, mese de picnic, locuri pentru grătare, alei pentru promenadă şi un teren de golf. Municipalitatea inten­ţio­­na să monteze şi tiroliene, însă în condiţiile inaugurării mai rapide a investiţiei, cel mai probabil că zona de agreement va fi deschisă, oficial, fără aceste instalaţii. Referitor la tiroliene pentru copii şi pentru adulţi, menţio­năm că deocamdată Primăria este în faza de adjudecare la licitaţie.

Tot în zona de agrement „Tătăraşi” a fost amenajat cel mai mare loc de joacă din Suceava, pe o suprafaţă de peste 1.000 de metri pătraţi. Investiţia a costat peste 6 milioane de lei şi a fost realizată de firma botoşăneană „Victor Construct”.

Reamintim că primarul Suce­vei, Ion Lungu, şi-a exprimat, miercuri, la conferinţa de presă săptămânală, indignarea că în Zona de Agrement Tătăraşi care urmează să fie ianugurată oficial în data de 1 mai au fost deja vandalizate coşurile de baschet. El a lăsat să se înţeleagă că despre acest eveniment a fost informat în conferinţa de presă, la care însă nu a comunicat că ar vrea să inaugureze mai repede zona de agreement respectivă. „Un lucru pe care nu l-am înţeles ca primar este că am spus că deschidem oficial zona de agrement pe 1 mai”, a spus Ion Lungu care a adăugat că a înţeles că în zilele de Paşti a fost multă lume în zona de agrement. „Vom avea şi camere video şi pază permanentă”, a spus primarul. (D.P.)

 

 

Vezi si

Testări gratuite pentru diagnosticarea precoce a cancerului mamar, între 12 și 16 decembrie, în județul Suceava

Echipa medicală a Institutului Regional de Oncologie (IRO) Iaşi va efectua, în luna decembrie, mamografii …

2 comments

  1. Am vizitat ,,zona de agrement” , O are cine a facut receptia ? Cine a taiat pamblica? A cui sunt bani investiti? Cine a semnat deconturile?. de la intrare fintina arteziana paci marmura cu denivelari -vreo 2 chituite ca deja a sarit marmura la colturi ,ciment scorojit si sarit la marginea podetelor, a santurilor si digurilor, covor elastic turnat cu,,n” denivelari , aparatele de fitnes subrede la prindere. Asta in prima zi de inaugurare. Alo CTC sau cei abilitati cu CTC sunt in concediu. Cum va arata dupa jumate de an ? daca in prima zi se vad cu ochiul liber atatea .Cine trebuie tras in teapa?

  2. Daca cei de la Bt au lucrat ca in fata prefecturi e jjjaaallleee, cei din prefectura si de la dna care trec de 10 ori pe zi nu vad sau nu aud ,,granitul funerar made lungu”.