Tuesday , December 7 2021

VIDEO: Un BMW s-a facut scrum la Todiresti. Interventie spectaculoasa a pompierilor suceveni

Pompierii suceveni au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins o maşină care circula pe un drum judeţean ce leagă localităţile Dărmăneşti şi Todireşti. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, chiar dacă autoturismul a ars în întregime.masina arsa [800x600]


Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale pentru a localiza şi stinge un incendiu izbucnit la o maşină care cirula pe DJ 178, pe raza comunei Todireşti. Autoturismul BMW, ce a fost cuprins de flăcări, are condus de Sorin R., de 36 de ani, din municipiul Timişoara, care până la sosirea pompierilor, a reuşit să-şi scoată soţia şi copilul din vehicul.
Când au ajuns pompierii, maşina ardea în totalitate, existând pericolul de propagare a flăcărilor la pădurea din apropiere. Focul a fost stins la ora 15.55. „Maşina a ars în proporţie de 98% şi a aprins vegetaţia uscată din împrejurimi pe o suprafaţă de aproximativ 10 metri pătraţi. Au mai ars bunuri materiale din interiorul autoturismului, precum şi documente. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bucovina Suceava, plutonierul adjutant Alin Găleată.
Plutonierul adjutant Radu Barleanu, seful garzii de interventie de la ISU Bucovina, a filmat imaginile de mai jos cu o minicamera atasata castii de protectie.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă din cauza acestui incident traficul a fost blocat aproape jumătate de oră pe drumul judeţean ce leagă localitatea Dărmăneşti de Todireşti. (C. ZUZEAC)
 

Vezi si

Testarea pentru redobândirea permisului auto revine la programul normal

Începând de marți, 7 decembrie, se revine la programul normal de susținere a testului de …