Saturday , June 22 2024

FOTO, VIDEO – 6 copii și 9 adulți au ajuns la spital în urma a două accidente petrecute ieri după-amiază pe DN 17

În primul accident, petrecut între Ilișești și Păltinoasa, în zona Lirei, au fost implicate două autoturisme, fiind răniți 8 oameni, din care 4 sunt copii. Al doilea accident a avut loc între “Zidul Morții” și Stroiești, fiind implicate trei mașini. 5 adulți și doi copii au fost răniți și transportați la spital.

Marți, în jurul orei 13.00, pe DN17, pe raza localității Ilișești (în zona Lirei) a avut loc un grav accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme.

În cele două mașini se aflau opt persoane, cinci dintre acestea rămânând încarcerate. La fața locului au intervenit  pompierii militari, cu doua autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a patru echipaje SAJ (dintre care, două cu medic).

Din cele 8 persoane implicate, patru sunt minore.

Victimele au diferite leziuni si traumatisme. Toate persoanele implicate în accident, conștiente,  au fost transportate la UPU Suceava.

Traficul rutier a fost blocat timp de aproximativ o oră pe ambele sensuri.

Tot ieri după-amiază, în jurul orei 16.30, pe DN17, între “Zidul Morții” și localitatea Stroiești, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

În urma evaluărilor făcute de echipajele me­dicale trimise la fața locului 5 adulți și 2 minori au fost transportați la spital. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri. (O.S.)

Foto, video: ISU Suceava

 

Vezi si

Aeroportul Sucevei rămâne pe locul 5 ca număr de pasageri la nivel național

Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava continuă să se poziționeze pe al cincilea la nivel …