Wednesday , November 30 2022

Viceprimarul Ovidiu Doroftei face un apel la suceveni să ia parte la şedinţele asociaţiilor de proprietari

doroftei ovidiu 1 august 2012

Viceprimarul Sucevei a precizat că se are în vedere şi mai multe controale la asociaţiile de proprietari din oraş

Viceprimarul municipiului Suceava, Ovidiu Doroftei, i-a îndemnat pe cetăţeni să ia parte la şedinţele de asociaţie care trebuie să fie organizate în primul trimestru al fiecărui an. Este vorba de adunările generale ale fiecărei asociaţii de proprietari, şedinţe unde se pot stabili şi noi conduceri în cazul în care majoritatea celor prezenţi doreşte acest lucru, dar şi alte aspecte ce ţin de cheltuielile administrative. “Până pe 31 martie se desfăşoară alegerile în cadrul asociaţiilor de proprietari. La fel ca în fiecare an, fac apel la toţi locatarii să meargă la aceste adunări generale pentru a-şi stabili persoanele care îi reprezintă, cuantumul salariilor acestora, atât pentrui cei care se aleg an de an cât şi pentru cei cu contracte pe durată nedeterminată”, a declarat viceprimarul Ovidiu Doroftei.
De asemenea, el a atras atenţia că prezenţa la aceste şedinţe ale asociaţiilor de proprietari este o oprtunitate ca să fie rezolvate ori ca să fie create unele premise de rezolvare a unor probleme cu furnizorii şi cu rău-platnicii. “Tot acum se stabileşte cuantumul penalităţilor de întârziere la plată, dar este şi momentul cel mai bun pentru a-şi expune fiecare problemele cu care se confruntă, vizavi de asociaţia de proprietari şi relaţiile cu principalii furnizori de utilităţi”, a mai spus Ovidiu Doroftei.
Pe de o parte, viceprimarul a arătat că în acest for de conducere al asociaţiilor de proprietari – adunările generale – se pot rezolva foarte multe dintre doleanţe, iar de cealaltă parte municipalitatea are în vedere şi nişte controale. “In paralel desfăşurăm un control în ceea ce priveşte „casa” la asociaţiile de proprietari, pentru a vedea cum sunt gestionate fluxurile financiare, după care urmează controale mai aprofundate la câteva asociaţii, la care nu s-au mai efectuat astfel de controale de mult timp, dar şi acolo de unde s-au înregistrat mai multe reclamaţii”, a declarat Ovidiu Doroftei. (Dan PRICOPE)

Vezi si

80 de cadre medicale veterinare au solicitat vaccinare antirabică, după semnalarea a patru cazuri de turbare în doar 10 zile

Patru cazuri de rabie la câini din gospodării au fost raportate, în perioada 15 – …