Saturday , June 22 2024

Un puștan de 17 ani a intrat cu mașina pe care o conducea într-un gard, în timp ce era urmărit de poliție

Duminică, la ora 17:15, pe raza localității Zaharești, pe DJ 209D, polițiștii au efectuat semnal de oprire unui autoturism  marca VW. Conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor regulamentare acustice și luminoase, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia, tototdată polițiștii solicitând sprijin unui alt echipaj, care se afla pe raza localității Zaharești. Mașina respectivă a fost urmărită  pe drumul județean 209D, după care a șoferul  intrat pe un drum pietruit comunal neclasificat, iar ulterior, într-un viraj la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a derapat și s-a oprit în gardul împrejmuitor al unei case din Zaharești.

La volan se afla Z.F., din Zaharești, în vârstă de 17 ani, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în mașină se mai afla un băiat de 16 ani, din Șcheia. ”Șoferul” a recunoscut că el a condus autoturismul în cauză, nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de poliție și a provocat evenimentul rutier.  Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,00 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Pe numele tânărului de 17 ani s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Vezi si

Gala Olimpicilor Ștefaniști 2024, la final de an școlar (FOTO)

Titlul de ELEVUL ȘTEFANIST AL ANULUI 2024, însoțit de distincția supremă a instituției,  DIPLOMA și …