Monday , January 17 2022

Un individ fără certificat COVID a anunțat  la 112 prezența unui bagaj suspect după ce nu a fost lăsat să urce în avionul Suceava – Dortmund

“Șmecherul” ar fi vrut să câștige ceva timp ca să-și facă un test rapid și să poată urca în avion. Autoritățile s-au prins imediat că este o alarmă falsă, individul a fost depistat și s-a ales cu dosar penal 

avion, WizzAir, Suceava, obiectiv

Un bărbat care nu avea certificatul verde COVID și căruia i-a fost refuzată îmbarcarea în avion a sunat miercuri dimineață la 112 și a spus că în aeronava care urma să plece de pe Aeroportul Suceava către Dortmund ar fi un bagaj suspect. Avionul WizzAir care urma să decoleze către Dortmund la ora 9.55 a fost imediat oprit la sol.

Au fost alertate SRI, structurile de securitate, ISU și autoritățile Aeroportului. În urma verificărilor, avionului i s-a permis să decoleze, zborul înre­gistrând la aterizare o întârziere de doar câteva minute.

Conform oficialilor de la Aeroport, bărbatul nu a putut prezenta nici certificat de vaccinare, nici rezultatul unui test negativ și ar fi sunat să reclame prezența unui bagaj suspect în avion.

Persoana care a sunat la 112 și a dat alerta a fost identificată imediat, activitatea de pe aeroportul sucevean revenind rapid la normal.

Surse neoficiale susțin că individul ar fi vrut să câștige timp ca să-și facă un test COVID și pentru asta a sunat la 112 și a anunțat că la bordul aeronavei ar exista un pachet suspect.

În avion erau 141 de pasageri. Evident, bărbatul care a sunat la 112 a rămas la sol, fapta lui făcând acum obiectul unei anchete penale. (O.S.)

 

Vezi si

Sucevean de 42 de ani băgat în arest, după ce a lovit cu mașina o femeie aflată pe trotuar.  Individul nu are permis, a fugit de la locul accidentului și a refuzat să sufle în etilotest

Duminică după-amiază, la ora 16.50, o persoană neidentificată inițial, în timp ce conducea un autoturism …