Tuesday , August 3 2021

Un individ de 32 de ani a bătut şi şantajat cu fotografii compromiţătoare o fată de 19 ani care dorea să se despartă de el

O tânără de 19 ani, din Frumosu, a fost bătută, şantajată şi ameninţată cu publicarea unor fotografii în care apărea dezbrăcată. Autorul acestor fapte este un bărbat cu 13 ani mai mare ca ea, cu care a avut o relaţie. Individul chiar a trimis pozele res­pec­tive mai multor persoane prin intermediul reţelei de socializare Facebook. Bărbatul a fost reţinut

arestat violator

La nivelul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc se află în lucru un dosar penal în care se fac cercetări faţă de suspectul Gabriel Huţuleac, de 32 de ani, din comuna Frumosu, pentru săvâr­şirea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” (3 fapte), „şantaj” (5 fapte) şi „ame­ninţare” (2 fapte), constând în aceea că Iulia B., de 19 ani, din aceeaşi localitate, care s-a aflat într-o relaţie cu aces­ta, a fost terorizată în mod continuu, în perioada iulie – decembrie 2017, f­e­bru­­arie 2018, cât şi la data de 8 martie a.c. de către Gabriel Huţuleac, fiind lo­vită cu palmele, pumnii, picioarele şi tra­­să de păr de către acesta. De asemenea, tâ­năra a fost şantajată în mai multe rân­­­duri de către individ. Huţuleac i-a spus fetei că dacă nu va continua să aibă relaţii cu el va folosi mai multe poze cu caracter nud ce au fost făcute pe parcursul relaţiei, ameninţând-o că fotografiile vor ajunge pe internet şi o va umili dacă se va despărţi de el.

De la data de 8 martie 2018, după ce Iulia B. i-a spus că nu doreşte să mai aibă niciun fel de legătură cu el, Gabriel Huţuleac a postat pe site-ul de socializare Facebook mai multe poze nud cu tânăra, trimiţând respectivele foto­grafii către mai mulţi prieteni de-ai ei, cu intenţia vădită de a-i compromite ­ima­ginea şi pentru a o determina să se întoarcă la el.

De asemenea, Huţuleac a ameninţat-o la data de 8 martie 2018 şi pe mama tine­rei că dacă va interveni între ei va pu­blica pe internet acele poze cu fiica ei.

Rudele fetei au precizat că în tot acest timp individul a urmărit-o pe Iulia B. şi a făcut presiuni pentru a scăpa de acuzaţii şi că acesta este o persoană violentă.

În urma administrării acestor probe la dosar, în urma solicitărilor făcute de po­liţişti, Judecătoria Câmpulung Moldo­venesc a emis un mandat de percheziţie prin care, la data de 16 martie 2018, a fost încuviinţată efectuarea unei per­che­ziţii domiciliare la locuinţa folosită de Gabriel Huţuleac, din comuna Frumosu.

Astfel, în cursul dimineţii de 18 martie a.c., în jurul orei 06.00, poliţiştii au percheziţionat casa lui Huţuleac, cu sprijinul unei grupe de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale al IPJ Suceava. Bărbatul a recunoscut parţial faptele comise şi a predat telefoanele mobile pe care avea stocate imaginile compro­miţătoare, urmând a fi efectuate de­mer­surile legale în vederea efectuării de percheziţii informatice. În urma per­cheziţiei domiciliare de la locuinţa lui Gabriel Huţuleac a mai fost ridicată o puşcă, ce urmează a fi verificată în cadrul anchetei.

Gabriel Huţuleac a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava. El urma să fie plasat ieri sub control judiciar.

In toamna anului 2014, tatăl Iuliei B. a fost bătut de Gabriel Huţuleac în faţa unui magazin din localitate. Băr­batul a ajuns la spital cu mai multe ­le­ziuni la nivelul feţei. (Dănuţ ZUZEAC)

 

Vezi si

Marius Cozmiuc – Suntem băieţii de aur cu medalii de argint

Canotorul sucevean Marius Cozmiuc, vicecampion la Tokyo în proba dublu rame masculin, a declarat, duminică, …