Thursday , February 2 2023

Un incendiu a distrus jumatate dintr-o casa din comuna Rasca

O autospecial\ cu [ase militari din cadrul Deta[amentul F\lticeni au intervenit `n cursul nop]ii de duminic\ spre luni, `n jurul orei 23.00, pentru localizarea [i lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospod\rie din din comuna Râ[ca, sat Sl\tioara, apar]inând numitului Florea M.
~n sprijinul acestora a venit [i Serviciul Voluntar pentru Situa]ii de Urgen]\ al comunei Râ[ca, care `mpreun\ cu pompierii militari au intervenit la stingerea focului care `n momentul sosirii acestora cuprinsese deja casa de locuit pe o suprafa]\ de aproximativ 40 metri p\tra]i, existând pericolul de extindere la o cas\ învecinat\.
Pompierii au reu[it s\ lichideze complet incendiul `n jurul orei 01.00, f\r\ a se `nregistra victime omene[ti. Au fost distruse obiecte de mobilier, t=mpl\rie, materiale textile din dou\ camere [i un hol, precum [i circa 40 de metri p\tra]i din casa de locuit.
Din cercet\rile efectuate, a reie[it c\ incendiul a izbucnit din cauza unor sc=ntei provenit de la co[ul de fum neprotejat termic fa]\ de materialele combustibile.

Vezi si

 Activități desfășurate de polițiștii suceveni pentru prevenirea violenței în mediul școlar (FOTO)

În perioada 30 ianuarie –  3  februarie 2023, polițiștii organizează o serie de activități suplimentare …