Saturday , January 28 2023

Un biciclist a murit după ce a căzut într-o curbă din Horodnic

Un bărbat de 61 de ani, care se deplasa pe bicicletă, s-a răsturnat într-o curbă, lovindu-se cu capul de carosabil. Din cauza leziunilor suferite, biciclistul a decedat la spital

medicina legala

La data de 4 mai 2017, în jurul orei 20.50, Viorel Teleagă, de 61 de ani, din comuna Horodnic de Jos, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DC 46 din localitate, într-o curbă la dreapta, în pantă a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit cu roata din față a bicicletei balus­trada de protecție amplasată în partea dreaptă a drumului și a căzut pe carosabil, suferind leziuni la cap. Din accident a rezultat rănirea gravă a biciclistului, care, din cauza stării de sănătate, nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest și nu i s-au putut recolta probe biologice de sânge în ­ve­derea stabilirii alcoolemiei.

In noaptea de joi spre vineri, la ora 00.15, din cauza leziunilor suferite, biciclistul a decedat la Spitalul Județean Suceava, unde era internat.

In aceeași zi, în jurul orei 09.40, Nistor Mândrilă, de 62 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce se deplasa pe bicicletă, pe strada Vornic Gri­gorie Sabie din localitate, când a ajuns în intersecția cu strada Simion Papuc, din cauza bagajelor voluminoase pe care le transporta pe ghidonul bicicletei s-a de­ze­chilibrat și a căzut pe carosabil, suferind le­ziuni ușoare. După accident, biciclistul a mers acasă și a solicitat intervenția unui echipaj al Ambulanței, fiind transportat la spital. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. (D.Z.)

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …