Friday , December 2 2022

Un bărbat extrem de beat s-a răsturnat cu un tractor într-un șanț, la Osoi. El nu avea permis, iar utilajul nu era înmatriculat

Marți, la ora 16:40, lucrătorii polițiștii din Preutești au fost sesizați prin 112 despre faptul că pe drumul comunal din sat Osoi a intrat un tractor într-un șanț, iar șoferul este sub influența băuturilor alcoolice.

politia, masina noua Obiectiv

Deplasându-ne la fața locului și în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că numitul D. Vasile, din satul Osoi, comuna Vulturești, în timp ce conducea un tractor neînregistrat sau neînmatriculat, din direcția sat Valea Glodului către Osoi, când a ajuns într-o intersecție pentru a vira pe alt drum comunal la stânga, a pierdut controlul volanului și a intrat în șanțul din partea stângă.

Nu au rezultat victime omenești sau pagube materiale, bărbatul fiind singur în tractor în momentul producerii accidentului. El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificării acestuia în baza de date s-a constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, și ”conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat”.

Vezi si

Femeie de 28 de ani prinsă în toiul nopții la volan fără permis

În noaptea de miercuri spre joi, la orele 01:50, pe drumul județean 178 de pe …