Sunday , April 11 2021

Un bărbat de 72 de ani, foarte bolnav, s-a spânzurat de mânerul ușii unui dulap

Miercuri, la orele 15.29, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către D. M. cu privire la faptul că tatăl său D. Vasile, de 72 ani, a fost găsit spânzurat la apartamentul de domiciliu din municipiul Suceava, Aleea Jupiter.

D. Vasile locuia împreună cu soția sa și era diagnosticat de aproximativ 5 ani cu cancer, iar din primăvara anului trecut avea montată sondă urinară permanentă. În ultima perioadă, bărbatul se simțea rău, avea dureri puternice, afecțiunea de care suferea fiind deja în fază de metastază.

Din declarația soției a reieșit faptul că de aproximativ 2 săptămâni acesta nu a mai ieșit afară din locuință. Miercuri, în jurul orelor 14.30, soția sa s-a deplasat în dormitorul său pentru a se odihni, iarbărbatul a rămas în camera în care obișnuia să stea. În jurul orelor 15.10, când a revenit la soțul său, femeia l-a găsit spânzurat de mânerul ușii dulapului din cameră. Femeia a desfăcut din jurul gâtului elasticul și a încercat să-i acorde primul ajutor. Ulterior a solicitat sprijin prin SNUAU 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Smurd care a constatat decesul celui în cauză. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei.

Vezi si

Un flăcău din Vicovu de Sus, beat și fără permis, a ajuns în arest după ce a lovit o mașină, a făcut oleacă de scandal  și apoi a fugit

Vineri după-amiază, la ora 16:34, polițiștii din Gălăneștiau fost sesizați prin 112 de către un …