Wednesday , December 7 2022

Un bărbat a murit după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat peste el

accident-politie2

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a decedat după ce într-o pantă abruptă a pierdut controlul asupra tractorului pe care îl conducea, acesta răsturnându-se peste el u pompierii l-au scos de sub utilaj, însă nu au putut decât să constate decesul victimei

Ieri, la ora 08.50, Grigore C., din Câmpulung Moldovenesc, a sesizat prin 112 faptul că în zona Dealul Vergilor din localitate a găsit sub un tractor o persoană decedată. Pompierii Detaşamentulului Câmpulung Moldovenesc s-au deplasat la locul respectiv, pe strada Izvorul Malului, zona Dealul Vergilor, din municipiu Câmpulung Moldovenesc, unde l-au găsit pe Ion Lehaci, de 64 de ani, din localicate, încarcerat într-un tractor fără cabină, rezultat în urma răsturnării tractorului. Din păcate, victima era decedată. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în data de 8 mai 2013, bărbatul a mers cu tractorul în zona Dealul Vergilor din localitate, unde are o proprietate pe care dorea să o amenajeze. Acesta, într-o pantă abruptă, a pierdut controlul asupra tractorului, care s-a răsturnat şi a căzut peste el, în urma impactului bărbatul de 64 de ani decedând.
Acest incident vine după ce în noaptea de 8 spre 9 mai a.c., în jurul orei 02.00, Spitalul Judeţean Suceava a sesizat poliţia cu privire la faptul că Gheorghe Berariu, de 43 de ani, din satul Mihoveni, comuna {cheia, s-a prezentat la unitatea spitalicească fiind victima unui accident rutier. ~n data de 8 mai 2013, la ora 23.00, bărbatul se afla la volanul unui tractor pe câmpul dintre localităţile Florinta şi Mihoveni. Din cauza terenului denivelat, în apropierea releului de televiziune din Mihoveni şoferul a pierdut controlul asupra utilajului răsturnându-se cu acesta.
~n urma impactului, Gheorghe Berariu a suferit răni minore însă soţia la convins să meargă la spital pentru investigaţii suplimentare. Medicii au stabilit că are o contuzie la un umăr, având nevoie de zece zile de îngrijiri medicale, fără a rămâne însă internat. Poliţiştii deplasaţi la spital l-au testat pe Gheorghe Berariu cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă nu l-au sancţionat în nici un fel pe bărbat pentru că în momentul accidentului nu se afla pe un drum public. (Constantin ZUZEAC)
 

Vezi si

Primăria Suceava va lua un credit pentru asfaltarea a 30 de străzi

Un credit de zece milioane de lei va fi accesat de Primăria Municipiului Suceava în …