Saturday , February 4 2023

Traficul rutier pe “Serpentine” – redeschis oficial de astăzi

lungu bilant 2014 [800x600]

Lucrările de reabilitare a reţelelor de apă şi canal pe strada Nicolae Labiş au început în luna mai a.c., însă din cauza lipsei utilajelor adecvate lucrările au fost oprite temporar. Primarul Ion Lungu a informat că lucrările au fost finalizate în cursul zilei de ieri, iar începând de astăzi, traficul rutier în zona Serpentinelor s-a redeschis. Cei de la Pfeiffer au anunţat că lucrările pe strada Mărăşeşti sunt aproape de final, rămânând de făcut doar branşamentele, iar primarul Lungu a declarat că în momentul în care va avea scris negru pe alb, va demara lucrările de asfaltare
 
Strada Nicolae Labiş din zona Serpentinelor a fost finalizată în cursul zilei de ieri, iar astăzi este redeschisă circulaţiei. Potrivit primarului munici-piului Suceava, Ion Lungu finalizarea lucrărilor din zona Serpentinelor este un lucru benefic pentru suceveni pentru că această stradă face legătura între zona centrală a municipiului reşedinţă de judeţ şi cartierul Burdujeni.
“Au revenit şi cei de la Pfeiffer la sentimente mai bune, astăzi termină lucrările pe strada Niocolae Labiş, din zona Serpentinelor, ceea ce este un lucru bun pentru că în acest sfârşit de săptămână are loc evenimentul <<Zilele Sucevei>>, iar această stradă este o arteră importantă de legătură între zona centrală şi Burdujeni”, a declarat, ieri în cadrul comandamentului săptămânal, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.
Amintim că lucrările în ceea ce priveşte proiectul de apă şi canalizare pe strada Nicolae Labiş s-au demarat la începutul lunii mai, însă la puţin timp după ce au început, au abandonat şantierul din lipsa utilajelor adecvate.
Pe de altă parte, cei de la Pfeiffer au anunţat, în cadrul comandamentului de ieri de la Primăria municipiului Suceava, că strada Mărăşeşti este finalizată, rămânând de făcut doar branşările. Cu privire la acestă afirmaţie, primarul Ion Lungu a declarat că în momentul în care va avea documentele care să ateste acest lucru, va demara lucrările de asfaltare pe strada Mărăşeşti. “Aşteptăm avizul scris să putem demara lucrările de asfaltare pe strada Mărăşeşti, pe porţiunea dintre bulevardul 1 Decembrie şi Catedrala <<Naşterea Domnului>>”, a declarat primarul Ion Lungu. (I.G.N.)

Vezi si

CSU Suceava și-a aflat adversara din primul tur al Cupei României

Echipa antrenată de Petru Ghervan va debuta în competiției pe terenul Universității Cluj, pe data …

One comment

  1. linge blide asta de Lungu , ce nu face pt voturi , imparte si sarmale , dar sa aduca WC-uri pt atitia pelerini ,nici vorba . Pute pe linga biserica a excremente , lumea e nespalata , ,cu mainele murdare se indoapa cu niste sarmale imputite. Vai de capul prostimii.