Friday , March 1 2024

Tigan din Scheia, impuscat de politisti

N Tiberiu Feraru, de 26 de ani, prins `n flagrant pe c=nd conducea un automobil ne`nmatriculat, f\r\ s\ aib\ permis, a fost somat s\ se opreasc\ n pentru c\ individul nu a r\spuns la soma]ie si a luat-o la fug\, un poli]ist a tras un foc `n plan vertical, dup\ care a ]intit spre picioarele suspectului n b\rbatul era luat `n eviden]a poli]i[tilor, av=nd mai multe dosare penale pe numele s\u

Un t=n\r de 26 de ani din {cheia, de etnie rom\, suspect ca autor al mai multor furturi, a fost surprins `n localitate, conduc=nd o ma[in\ ne`nmatriculat\. ~n noaptea de mar]i spre miercuri, `n jurul orei 01.30, un echipaj mixt format dintr-un poli]ist [i  un jandarm, ce se aflau în timpul exercit\rii atribu]iilor de serviciu, a oprit pentru control pe drumul jude]ean 178A, în localitatea {cheia, un autoturism condus de c\tre Tiberiu Feraru `n v=rst\ de 26 ani din localitate, despre care agentul de poli]ie cuno[tea faptul c\ acesta nu posed\ permis de conducere, în cursul anului 2010 fiindu-i întocmite mai multe dosare penale la regimul rutier. Agentul de poli]ie a solicitat conduc\torului auto documentele sale [i ale autoturismului, moment în care acesta a început s\ alerge înspre un loc neiluminat, pentru a se sustrage verific\rilor.
Poli]istul a pornit în urm\rirea individului iar dup\ efectuarea soma]iilor legale, a folosit pistolul ce `l avea `n dotare. Mai `nt=i a  tras un foc de avertisment în plan vertical. Întrucât suspectul a refuzat s\ se conformeze soma]iilor verbale [i focului de avertisment, agentul de poli]ie a ]intit picioarele  b\rbatului [i a tras, provocându-i o ran\ la piciorul stâng.
Dup\ ce a fost oprit [i re]inut, Tberiu Feraru  a fost dus la Unitatea de Primire a Urgen]elor din cadrul IPJ Suceava, unde i-au fost asigurate `ngrijirile medicale de urgen]\, pentru a nu-i fi pus\ via]a `n pericol. Glon]ul care i-a str\puns piciorul a fost extras iar rana cauzat\ de acesta a fost tratat\.
De men]ionat c\, dup\ ce suspectul a fost oprit, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a acestuia, constatându-se c\ acesta nu se afla sub influen]a b\uturilor alcoolice.
În cauz\ s-a întocmit dosar penal, fiind efectuate cercet\ri fa]\ de Tiberiu Feraru pentru s\vâr[irea infrac]iunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de c\tre o persoan\ care nu posed\ permis de conducere”, urmând a se dispune procedural. De asemenea, s-a dispus ridicarea autoturismului în vederea continu\rii cercet\rilor, întrucât nu au fost prezentate actele de identitate ale vehiculului.
Purt\torul de cuv=nt al IPJ Suceava, inspectorul [ef Gabriel Pan]iru a declarat c\ Tiberiu Feraru are un num\r de nou\ dosare de cercetare, [ase dintre acestea pentru infrac]iuni la regimul rutier [i trei pentru agresiune [i amenin]\ri. (Cezar P|UN)

Vezi si

Băută, o femeie din Frătăuți a căzut de pe bicicletă și a ajuns în stare gravă la spital

Joi seara, la orele 18:10, Poliția Rădăuți a fost sesizată prin 112, că pe DJ …

No comments

  1. in aceste cazuri felicitam politia,tiganii devin tot mai agresivi si nesimtiti pe motiv ca nimeni nu le poate face nimic,sunt insolvabili,fara identitate,fara domiciliu permanent arata cu degetul ca sunt neindreptatiti iar in obraznicia lor arata cu degetul ca altii sunt vinovati,hotul striga hotii. Daca ar fi stransi de drumuri,acestea ar deveni mai sigure. Nu neaparat la puscarie sa-i hranim tot pe banii nostrii,obligati la munca cu haine si mancare proprie,cu norma la ora sau la zi sa se poata instaura ordinea si munca care nu este valabila doar pentru romani care in prezent muncesc pentru ei. LA MUNCA

  2. trebuia impuscat de prima data cind l-au prins fara permis
    de atunci si pina in prezent a mai insamintat vreo 20 de pirande

  3. de ce l-a impuscat pe saracul om in picior???? TREBUIA DIRECT IN CAP F…L IN G..A DE CIOARA !!!!!