Thursday , April 8 2021

Tânăr din Fălticeni, băgat în arest pentru că a intrat în toiul nopții în casa unui om, s-a dat drept polițist și a furat un telefon

În data de 22 februarie, la orele 04.45, Poliția Fălticeni a fost sesizată de M. Alexandar, de 22 ani,  localnic, despre faptul că în jurul orelor 04.30, a fost tâlhărit de o persoană necunoscută.

În noaptea de 21/22.02.2021, în jurul orelor 24.00, M. Alexandar, s-a întâlnit cu numiții B. Alex Cristi și S. Ştefan. Aceștia au consumat alcool în locuința lui M. Alexandar, până în jurul orelor 04.00. La orele 04.20 – 04.30, la locuința lui M. Aleksandar a venit un bărbat care s-a recomandat a fi lucrător de poliție și i-a solicitat acestuia să se întindă pe podea, cu fața în jos, lucru pe care persoana vătămată l-a făcut. În continuare, autorul s-a așezat peste M. Alexandar, timp în care i-a sustras un telefon mobil marca Samsung. După ce hoțul a luat telefonul, a părăsit locuința, fiind însoțit și de S. Ştefan și B. Alex Cristi.

politia, masina noua Obiectiv

Din activitățile informativ operative desfășurate de polițiști s-a stabilit că autorul faptei este numitul D. Alexandru Samir, de 20 ani, tot din localitate.

S-a solicitat sprijinul patrulei de siguranță publică din cadrul BOP Fălticeni care a procedat la căutarea autorului. Agenții de siguranță publică s-au deplasat la locuința lui D. Alexandru Samir unde a fost găsită concubina acestuia, B. Georgiana Alexandra, care a declarat că D. Alexandru Samir nu este la domiciliu dar le-a predat lucrătorilor de poliție telefonul marca Samsung care a fost adus acasă de concubinul său.

Din audierile efectuate până în prezent rezultă că numitul D. Alexandru Samir ar fi fost chemat la locuința persoanei vătămate de B. Alex Cristi urmând ca în sarcina acestuia să fie reținută infracțiunea de complicitate la tâlhărie calificată.

În data de 23 februarie s-a dispus continuarea urmăririi penale față de D. Alexandru-Samir, de 20 ani, din Fălticeni, pentru comiterea infracțiunii de„tâlhărie calificată”, și B. Alex-Cristi pentru comiterea infracțiunii de „ complicitate la tâlhărie calificată”, propunere care a fost confirmată de procurorul din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Fălticeni. Individul a fost reținut pentru o durată de 24 de ore, urmând ca ieri să fie prezentat la Judecătoria Fălticeni cu propunere de arestare preventivă.

Vezi si

taxe, impozite, Suceava, Obiectiv

Veste bună la Primăria Suceava de 1 Aprilie. „Nu este păcăleală”, susține Ion Lungu 

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că încasările din taxe și impozite la data …