Saturday , October 8 2022

Spargeri de autoturisme in orasul Salcea

Duminic\ `n jurul orei 09.00, la sediul Poli]iei ora[ului Salcea s-a prezentat Georgel C. `n v=rst\ de 26 ani, care a sesizat c\ în cursul nop]ii, persoane necunoscute au p\truns în interiorul autoturismului proprietate personal\, ce se afla parcat în fa]a por]ii locuin]ei, iar din interior i-au sustras bunuri.
Cu ocazia cercet\rilor efectuate de poli]i[ti, s-a constatat c\ autorii au p\truns în autoturism prin for]area sistemului de închidere iar din interior au sustras un radio cu CD, iar din portbagaj au luat patru boxe audio, o trus\ medical\ [i un cric auto, valoarea prejudiciului fiind de circa 1.300 lei. Cu ocazia cercet\rii la fa]a locului, în apropierea autoturismului a fost g\sit\ fa]a deta[abil\ a radio CD-ului, care a fost predat\ p\r]ii v\t\mate.
În timpul cercet\rilor, la fa]a locului s-a prezentat [i Marius S. `n v=rst\ de 30 ani localnic, care a sesizat c\ în aceea[i noapte, persoane necunoscute au p\truns [i în autoturismul s\u, ce se afla parcat în fa]a por]ii locuin]ei sale, neîncuiat, iar din interior i-au sustras un radio CD în valoare de 300 lei.
Cercet\rile sunt continuate d epoli]i[ti sub aspectul comiterii infrac]iunii de furt calificat, în vederea identific\rii autorilor [i recuper\rii prejudiciilor. (O.S.)

Vezi si

Școala Gimnazială Berchișești, câștigătoarea concursului de proiecte de voluntariat și implicare comunitară derulate în școlile din județ

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a organizat, miercuri, 5 octombrie, de Ziua Educației, Forumul proiectelor din cadrul …