Thursday , April 18 2024

Sensul giratoriu de la Cinema Modern va fi inchis incepand de azi, din nou, dupa ce saptamana trecuta abia fusese redeschis

.
lucr\rile care mai sunt de realizat [i care presupun din nou închiderea sensului giratoriu pe o anumita por]iune nu vor dura mai mult de o s\pt\m=n\, a spus viceprimarul Viorel Seredenciuc
Dupa ce sensul giratoriu de la Cinematograful Modern a tot  fost închis [i deschis pentru c=teva zile traficului de mai multe ori, iar dupa ce s\pt\m=na trecuta a fost deschis, de azi va fi închis din nou pentru efectuarea lucr\rilor ISPA.
Zona sensului giratoriu de l=nga cinematograful Modern este una din cele mai dificile zone de circulat în municipiul Suceava, cel pu]in la ora actual\. Bineîn]eles ca pe l=nga aceasta au mai existat [i alte puncte dificile de str\b\tut, cum ar fi strada Ana Ip\tescu, în apropiere de McDonald’s, sau intersec]ia dintre Calea Unirii [i Calea Burdujeni, care a dat peste cap tot traficul, iar în prim\vara aceasta, strada Calea Unirii, în zona industrial\. Totu[i, [trangularea circula]iei chiar în sensul giratoriu care ar fi trebuit sa ajute la fluidizarea acesteia este cea mai ciudata lucrare, cel pu]in din punctul de vedere al pietonilor [i al [oferilor care trec zilnic pe acolo. Lucr\ri au mai fost f\cute [i anul trecut pe str\zile din zona sensului giratoriu [i, de c=teva ori, a trebuit sa fie întrerupt traficul pe una sau mai multe artere de circula]ie din centrul Sucevei, însa ceea ce se întampla anul acesta este prea mult pentru [oferi.
Disconfortul acestor lucr\ri ISPA trebuia sa se termine deja în zona respectiv\, însa nu a fost a[a. Zadarnica aceasta dorin]\, pentru ca în prima parte a acestui an s-au început din nou s\p\turile. Fronturile de lucru amplasate în zona respectiva au fost at=t pe componenta de apa potabil\, c=t [i pe cea de canalizare [i, prin urmare, gropile [i haosul în trafic au fost mai mari dec=t [i le-a putut închipui cineva. Fiind vorba, totu[i, de lucr\ri complicate, ele au fost f\cute în principal de contractorii TMUCB [i ERG Termrom SA, pe componenta de ap\, [i de Pfeiffer pe componenta de canalizare.
{i cum de multe ori lucr\rile, at=t de modernizare a conductelor de ap\, c=t [i cele de modernizare a conductelor de canalizare, se suprapuneau, reprezentan]ii firmelor men]ionate nu vroiau sa dea fr=u liber muncitorilor sa lucreze concomitent, fiecare pe componenta sa, invoc=nd diferite pretexte contractuale. Astfel c\, dupa ce una din firme finaliza lucrarea, acoperea suprafa]a s\pata iar, în urma lor, cealalta firma care avea de executat lucr\ri în acela[i loc relua de la zero lucr\rile.
În ce prive[te lucr\rile care au mai r\mas de data aceasta de excutat, apar]in firmei TMUCB [i firmei partenere, la re]eaua de ap\.
Viceprimarul Viorel Seredenciuc a spus ca este vorba doar de lucr\ri pe por]iunea de strada din fa]a Colegiului Na]ional „{tefan cel Mare” [i care nu vor încurca foarte mult traficul în zona propriu-zisa a sensului giratoriu, de[i va fi închis pe o por]iune. Acesta a estimat ca lucr\rile nu vor dura mai mult de o s\pt\m=na de zile [i vor fi, în cele din urm\, finalizate. (Iulia GU{|)

Vezi si

Camion și remorcă în valoare de 60.000 de euro, confiscate de polițiști în urma interceptării unui transport ilegal de lemn

De asemenea, au fost confiscați și peste 23 m.c. gater buștean, în valoare de cca. …

No comments

  1. HU HU HUO. Lungu – sa te invarti in sensul ala pana te-oi opri eu! NESIMTITILOR! Ati distrus orasul cu lacomia voastra! Lungu, sper sa apuci alegerile de peste doi ani, n-ai sa iei nici 10%, la cata bataie de joc ai facut in orasul asta, tu si nepriceputii tai din Primarie. Suceveni, JOS LUNGU, JOS LUNGU, JOS LUNGU! La dracu’, trebuie sa gasim unu’ sa-l punem in loc, nu se poate sa fim asa de stupizi!

  2. niste mincinosi.au distrus drumurile sucevei.la albina[piata mica] sapa de o luna la o groapa pe care nu reusesc nici sa o termine nici sa o acopere.circulatia este complet strangulata spre bulevardul g.enescu.de unde dracu au aparut acesti viceprimari care nu au nici o tangenta cu treburile unui oras.

  3. acum inteleg cum era treaba cu turnul BABEL, ala din Biblie….cam asa e cu giratoriul asta. Il freaca muncitorii astia mai ceva ca pe punctul G