Tuesday , March 21 2023

Sensul giratoriu de la Cinema Modern va fi inchis incepand de azi, din nou, dupa ce saptamana trecuta abia fusese redeschis

.
lucr\rile care mai sunt de realizat [i care presupun din nou închiderea sensului giratoriu pe o anumita por]iune nu vor dura mai mult de o s\pt\m=n\, a spus viceprimarul Viorel Seredenciuc
Dupa ce sensul giratoriu de la Cinematograful Modern a tot  fost închis [i deschis pentru c=teva zile traficului de mai multe ori, iar dupa ce s\pt\m=na trecuta a fost deschis, de azi va fi închis din nou pentru efectuarea lucr\rilor ISPA.
Zona sensului giratoriu de l=nga cinematograful Modern este una din cele mai dificile zone de circulat în municipiul Suceava, cel pu]in la ora actual\. Bineîn]eles ca pe l=nga aceasta au mai existat [i alte puncte dificile de str\b\tut, cum ar fi strada Ana Ip\tescu, în apropiere de McDonald’s, sau intersec]ia dintre Calea Unirii [i Calea Burdujeni, care a dat peste cap tot traficul, iar în prim\vara aceasta, strada Calea Unirii, în zona industrial\. Totu[i, [trangularea circula]iei chiar în sensul giratoriu care ar fi trebuit sa ajute la fluidizarea acesteia este cea mai ciudata lucrare, cel pu]in din punctul de vedere al pietonilor [i al [oferilor care trec zilnic pe acolo. Lucr\ri au mai fost f\cute [i anul trecut pe str\zile din zona sensului giratoriu [i, de c=teva ori, a trebuit sa fie întrerupt traficul pe una sau mai multe artere de circula]ie din centrul Sucevei, însa ceea ce se întampla anul acesta este prea mult pentru [oferi.
Disconfortul acestor lucr\ri ISPA trebuia sa se termine deja în zona respectiv\, însa nu a fost a[a. Zadarnica aceasta dorin]\, pentru ca în prima parte a acestui an s-au început din nou s\p\turile. Fronturile de lucru amplasate în zona respectiva au fost at=t pe componenta de apa potabil\, c=t [i pe cea de canalizare [i, prin urmare, gropile [i haosul în trafic au fost mai mari dec=t [i le-a putut închipui cineva. Fiind vorba, totu[i, de lucr\ri complicate, ele au fost f\cute în principal de contractorii TMUCB [i ERG Termrom SA, pe componenta de ap\, [i de Pfeiffer pe componenta de canalizare.
{i cum de multe ori lucr\rile, at=t de modernizare a conductelor de ap\, c=t [i cele de modernizare a conductelor de canalizare, se suprapuneau, reprezentan]ii firmelor men]ionate nu vroiau sa dea fr=u liber muncitorilor sa lucreze concomitent, fiecare pe componenta sa, invoc=nd diferite pretexte contractuale. Astfel c\, dupa ce una din firme finaliza lucrarea, acoperea suprafa]a s\pata iar, în urma lor, cealalta firma care avea de executat lucr\ri în acela[i loc relua de la zero lucr\rile.
În ce prive[te lucr\rile care au mai r\mas de data aceasta de excutat, apar]in firmei TMUCB [i firmei partenere, la re]eaua de ap\.
Viceprimarul Viorel Seredenciuc a spus ca este vorba doar de lucr\ri pe por]iunea de strada din fa]a Colegiului Na]ional „{tefan cel Mare” [i care nu vor încurca foarte mult traficul în zona propriu-zisa a sensului giratoriu, de[i va fi închis pe o por]iune. Acesta a estimat ca lucr\rile nu vor dura mai mult de o s\pt\m=na de zile [i vor fi, în cele din urm\, finalizate. (Iulia GU{|)

Vezi si

Trei liceeni din județul Suceava s-au calificat la etapa internațională a Olimpiadei de Literatură și Limbă Polonă, din Varșovia

În weekendul 16-18 martie a.c., Suceava a găzduit etapa națională a olimpiadei de limba polonă …

No comments

  1. HU HU HUO. Lungu – sa te invarti in sensul ala pana te-oi opri eu! NESIMTITILOR! Ati distrus orasul cu lacomia voastra! Lungu, sper sa apuci alegerile de peste doi ani, n-ai sa iei nici 10%, la cata bataie de joc ai facut in orasul asta, tu si nepriceputii tai din Primarie. Suceveni, JOS LUNGU, JOS LUNGU, JOS LUNGU! La dracu’, trebuie sa gasim unu’ sa-l punem in loc, nu se poate sa fim asa de stupizi!

  2. niste mincinosi.au distrus drumurile sucevei.la albina[piata mica] sapa de o luna la o groapa pe care nu reusesc nici sa o termine nici sa o acopere.circulatia este complet strangulata spre bulevardul g.enescu.de unde dracu au aparut acesti viceprimari care nu au nici o tangenta cu treburile unui oras.

  3. acum inteleg cum era treaba cu turnul BABEL, ala din Biblie….cam asa e cu giratoriul asta. Il freaca muncitorii astia mai ceva ca pe punctul G