Monday , December 5 2022

Restricţii de circulaţie pe trei drumuri naţionale, patru drumuri judeţene fiind închise

Patru drumuri judeţene şi 13 drumuri comunale din judeţul Suceava sunt închise din cauza viscolului, iar restricţii de circulaţie pentru autovehicule de tonaj greu au fost instituite pe E 85 între Fălticeni şi Siret, pe DN 17 A între Rădăuţi şi Ratoş, şi pe DN 29, Suceava-Botoşani.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat că sunt închise din cauza viscolului drumurile judeţene Ciprian Porumbescu – Drăgoieşti, Pleşeşti – Vultureşti, Suceava – Berchişeşti şi Siret – Frătăuţii Noi, dar şi 13 drumuri comunale.
El a menţionat că pe lângă restricţiile de circulaţie instituite de tronsonul Fălticeni – Siret pe E 85 şi Rădăuţi – Ratoş pe DN 17 A, la solicitarea autorităţilor din Botoşani s-a restricţionat circulaţia traficului greu şi pe DN 29, Suceava – Botoşani.
Sinescu a mai spus că din cauza viscolului au mai fost semnalate şapte deranjamente colective la reţeaua de energie electrică în localităţile Moara, Spătăreşti, Dorneşti, Horodnic de Sus, Vicovu de Sus, Cajvana şi municipiul Rădăuţi, un număr de 118 gospodării fiind nealimentate cu energie electrică.
El a mai declarat că persoanele care necesită dializă sunt preluate din această după amiază şi duse la spital astfel încât să nu existe probleme dacă drumurile vor fi blocate din cauza viscolului puternic, informeaza Mediafax.
Prefectul a precizat că se acţionează pe toate drumurile din judeţ pentru menţinerea deschisă a traficului, menţionând că se circulă în condiţii dificile.

Vezi si

Podul de la Praxia va fi reabilitat anul viitor

Anul viitor vor demara lucrările de reabilitare a podului de la Praxia, situat pe un …