Thursday , June 1 2023

Razie la Gura Humorului – 120 de persoane legitimate, 88 de mașini verificate, amenzi de aproape 30.000 de lei

Marți, 21 martie, pe raza orașului Gura Humorului polițiștii au desfășurat o razie, cu efective sporite la care au participat 19 polițiști din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, 2 polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și 4 jandarmi din cadrul Detașamentului de Jandarmi Gura Humorului.

Dispozitivul de ordine publică constituit a avut ca principal scop asigurarea ordinii și liniștii publice în zona cluburilor/discotecilor, magazinelor cu program non-stop, sălilor de jocuri de noroc, precum și pe linia prevenirii faptelor cu violență comise în proximitatea acestora și implicit generarea unui sentiment de siguranță în segmentul stradal.

Totodată, s-a avut în vedere prevenirea și combaterea faptelor penale și contravenționale la regimul rutier și implicit generarea unui sentiment de siguranță participanților la traficul rutier pe întreaga zonă de responsabilitate a subunității.

În cadrul acțiunii au fost legitimate peste 120 de persoane și au fost atenționate verbal sau scris 24 de persoane cu privire la comportemntul social.

Au fost verificați agenții de pază de la o serie de obiective și au fost controlate 10 unități economice

Au fost controlate 88 de autovehicule și au testați cu aparatele etilotest și drugtest 71 de conducători auto.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 54 sancţiuni contravenționale în valoare de 29.795 lei.

Totodată, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare și au fost imobilizate două vehicule fiind retrase plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

În cadrul raziei au fost desfășurate și activități de cercetare penală și constatare a infracțiunilor dar și capturi de material lemnos.

 

 

 

Vezi si

Minivacanța 1-5 iunie, ideală pentru drumeții în Bucovina

Vicepreședintele  Consiliului Județean Suceava,  Niculai Barbă, îndeamnă turiștii și sucevene să efectueze în minivacanța din …