Saturday , April 10 2021

Puștan de 17 ani din Măneuți, prins la volanul unui VW neînmatriculat pe care pusese numerele expirate ale unui Mercedes

Duminică după-amiază, la orele 15.10, lucrătorii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești,în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe raza comunei Frătăuții Vechi, pe D.C. Măneuți, au oprit pentru control autovehiculului  marca VW Passat, care avea atașate plăcuțe cu număr de înmatriculare provizoriu condus de B. Gheorghiță, în vârstă de 17 de ani, localnic. Efectuându-se verificări în bazele de date s-a constatat că minorul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule.

În urma verificării numărului provizoriu de înmatriculare s-a constatat faptul că a fost atribuit unui autoturism marca Mercedes, numerele fiind expirate din 08 octombrie 2019. De asemenea în urma verificării în bazele de date ale Poliției Române s-a stabilit faptul că marca VW Passat, nu figurează ca fiind înmatriculat în România. În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”. (O.S.)

Vezi si

Nouă microbuze ale unor pirați care duceau muncitori în vestul Europei, indisponibilizate de polițiștii suceveni

În ultima perioadă poliţiştii suceveni au intensificat acţiunile de verificare a legalităţii transportului rutier de …