Monday , February 6 2023

Program prelungit la Serviciul de Pașapoarte, se lucrează inclusiv în zilele de sâmbătă

Din cauza creșterii  în ultima perioadă  a numărului de cereri pentru eliberarea pașapoartelor, la nivelul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Suceava s-a decis prelungirea programului de lucru cu publicul. Astfel, în perioada 10 – 31 martie 2022, programul de lucru cu publicul va fi între orele 08.00 – 20.00, de luni până vineri, iar în zilele de sâmbătă, între orele 08.00- 12.00, atât pentru activitățile de preluare a cererilor pentru eliberarea pașapoartelor simple electronice, respectiv a pașapoartelor simple temporare, cât și pentru eliberarea acestora.

Reamintim că programările pentru pașapoarte se fac online, pe portalul epasapoarte.ro. În situația în care cetățenii nu identifică locuri disponibile pentru programare în perioada dorită, aceștia pot verifica disponibilitatea la alte structuri teritoriale de pașapoarte.

Cetățenii care au efectuat o programare și nu se mai pot prezenta pentru depunerea cererii de eliberare a documentului de călătorie,  sunt rugați să anuleze programarea respectivă, prin accesarea butonului ”Anulează programare” din e-mail-ul de confirmare.

Trebuie menționat faptul că, întrucât aplicația de programare on-line este accesată în prezent de un număr mare de solicitanți, există posibilitatea ca timpii de răspuns să fie mai mari decât media obișnuită.

Pentru evitarea deplasării la sediul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte în vederea ridicării pașaportului simplu electronic, cetățenii sunt sfătuiți  să solicite, odată cu depunerea cererii, expedierea documentului de călătorie la domiciliul sau reședința titularului.

Vezi si

Peste 500 de șoferi testați în weekend cu aparatele etilotest și drugtest de polițiștii suceveni

Și în weekend-ul recent încheiat, zilnic, peste 100 de polițiști au acționat pe drumurile publice, …