Saturday , September 24 2022

Primăria Bosanci a fost închisă pentru dezinfecție

Ancheta epidemiologică desfășurată la Bosanci a scos la iveală faptul că un angajat al Primăriei a intrat în contact cu bărbatul de 55 de ani, diagnosticat cu coronavirus. Angajații Primăriei, inclusiv primarul Neculai Miron, au fost testați și se află în autoizolare, la domiciliu

Autoritățile locale din comuna Bosanci sunt în alertă de marți, de când un bărbat de 55 de ani, din comună, a fost diagnosticat cu coronavirus. Ancheta epidemiologică, în curs de desfășurare, a scos la iveală faptul că și un angajat al Primăriei a intrat în contact cu acesta. Pentru a se evita răspândirea acestui virus, s-a luat măsura închiderii instituției și dezinfecție generală în toate spațiile clădirii. Angajații Primăriei, inclusiv primarul Neculai Miron, au fost testați și se află în autoizolare, la domiciliu.

Se pare că bosânceanul cu Coronavirus a participat zilele trecute la o adunare religioasă, la care a participat un număr impresionant de persoane, aproape 500, în condițiile în care ­le­gislația, în vigoare la acea dată, nu permitea organizarea de întâlniri cu un număr mai mare de 100 de persoane. Bărbatul aparține cultului ”Oastea Domnului”, iar întâlnirea a avut loc la un restaurant din Suceava. Reprezentanții DSP le recomandă tuturor celor care știu că au luat parte la întâlnirea respectivă, să se autoizoleze la domiciliu. (C.R.)

Vezi si

Exercițiu tactic inedit, la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc

În data de 22 septembrie, la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” a avut loc …