Sunday , September 19 2021

Prefectura Sucevei a solicitat primăriilor din județ să verifice modul de pregătire a unităților de învățământ pentru viitorul an școlar

Prefectul județului Suceava, Iulian Cimpoeșu, a transmis, în  cursul zilei de miercuri, o adresă către toate primă­riile din județul Suceava prin care solicită să verifice, împreună cu managerii unităților școlare, modul de pregătire a unităților de învățământ pentru anul școlar 2021-2022.

Prefectura este interesată de stadiul realizării acțiunilor de igienizare, asigurarea funcționalității spațiilor, aprovizionarea cu combustibil, asigurarea cu pază a unităților școlare, reparații, construcții, consolidări, extinderi și alte lucrări care au fost demarate pe perioada vacanței. Problemele identificate care depășesc sfera de competență a autorităților locale, precum și măsurile de remediere a acestora vor fi comunicate Instituției Prefectului Județul Suceava, care se va implica activ în asigurarea unei bune desfășurări a procesului de învățământ într-un cadru corespunzător. (O. N.)

 

Vezi si

Ministrul de Interne: Incidentul de la Suceava, de neînţeles; cei care exploatau masa lemnoasă acolo o făceau legal

Ministrul de Interne, Lucian Bode, apreciază că incidentul de la Suceava, unde doi jurnalişti şi …