Wednesday , December 7 2022

Petrecere cu 100 de persoane organizată la “Balada”, oprită de polițiști

Duminică, 4 aprilie 2020, între orele 16:00-20:00, a fost organizată de Poliția Municipiului Suceava o acțiune pe linia verificării modului de respectare a măsurilor dispuse privind instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS COV2 de către agenții economici.

În baza unei informații cu privire la desfășurarea unui eveniment la sala de evenimente „BALADA” din municipiul Suceava, str. Mitropoliei, la fața locului s-a deplasat dispozitivul care acționa conform planului de acțiune de la nivelul Poliției Municipiului Suceava, format din 8 polițiști, 4 jandarmi din cadrul I.J.J. Suceava, 2 lucrători din cadrul I.S.U. Suceava, 4 lucrători din cadrul Poliției Locale, un lucrător din cadrul I.T.M. Suceava și un lucrător din cadrul D.S.V.S.A. Suceava.

politia, masina noua Obiectiv

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că în interiorul sălii de evenimente a Hotelului Balada era organizat un eveniment privat, la care participau aproximativ 100 de persoane. Acestea se aflau la mese consumând băuturi și produse alimentare, fără a fi acompaniați de o formație muzicală. Cu ocazia verificărilor efectuate a rezultat faptul că numitul S, Ion, din satul Iaslovăț, a organizat un eveniment  cu participarea a 100 de persoane din comunitatea bisericii penticostale.

Având în vedere restricțiile în vigoare privind prevenirea și combaterea pandemiei COVID-19, Solcan Ion a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3.000 lei. De asemenea, administratorul S.C. POLARIS S.R.L, care deține Hotelul Balada, a fost sancționat contravențional conform art. 65, lit. j din Legea 55/2020,  cu amendă în cuantum de 3.000 lei.

Totodată, participanții la întrunire care au părăsit interiorul sălii de evenimente la solicitarea organelor abilitate, au fost sancționați cu avertisment cu privire la respectarea restricțiilor în vigoare.

Vezi si

Conflict la Școala Gimnazială Zamostea. Directoarea a chemat Poliția în ajutor, iar o profesoară Ambulanța

Disensiunile dintre corpul profesoral și directoarea școlii din Zamostea mocnesc de ceva timp, iar la …