Tuesday , September 27 2022

Peste 7.000 de pachete cu țigări de contrabandă, ascunse în zăpadă, la Ulma (VIDEO)

Miercuri, 16 februarie a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava s-a desfăşurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 01.00, un echipaj al poliției de frontieră a descoperit în apropierea frontierei de stat pe direcția localității Ulma, mai multe colete  abandonate care conțineau țigări de contrabandă, ascunse  în stratul de zăpadă.

Imediat, au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră, concomitent cu luarea unor măsuri de cercetare și verificare a zonei.

Coletele cu țigări de proveniență ucraineană au fost transportate la sediul instituţiei unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 7.240 pachete cu țigări, de provenienţă extra-comunitară.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 84.708 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Vezi si

O femeie din Ipotești, grav rănită într-un accident în Bulgaria, are nevoie de proteze pentru a putea merge și a-și crește fetița în vârstă de patru ani

Intreaga familie a trecut printr-un crunt accident de circulație, în Bulgaria, în timp ce voiau …