Tuesday , January 31 2023

Pescar de 47 de ani, găsit mort pe malul unui pârâu din Moișa – Boroaia

Sâmbătă seara, la ora 19.00, lucrătorii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Vadu Moldovei, au fost sesizați prin SNUAU 112, de către C. Mărioara din Boroaia, cu privire la faptul că fiul său, C. Ion-Marius, în vârstă de 47 ani, a dispărut în timp ce se afla la pescuit.


Bărbatul plecase în jurul orei 12.00 pentru a merge la pescuit in satul Moişa , pe pârâul SACA, care se află la o distanţă de aproximativ de 3 km faţă de locuinţa sa. În jurul orei 16.00, mama sa l-a sunat dar avea telefonul închis. S-a deplasat de la locuinţa sa în zona unde cunoştea că fiul său este la pescuit şi nu l-a găsit.
În zona respectivă a fost doar bicicleta cu bărbatul s-a deplasat la pescuit, fiind rezemată de un copac din liziera de pe partea dreaptă a pârâului menţionat, la distanţa de circa 5 metri faţă de apă. Mama lui C. Ion-Marius a precizat faptul că fiul său este epileptic. Duminică dimineață, la reluarea căutărilor, în jurul orei 08.00, bărbatul de 47 de ani a fost găsit decedat și înecat sub liziera de vegetație de pe albia pârâului.
Cadavrul a fost găsit căzut cu fața în jos și scufundat în pârâul Saca și sub acesta se afla undița cu care pescuia.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere de din culpă.

secretarasite

Vezi si

Structura etnică și religioasă a județului Suceava: 85,5% – români, 76,6% creștini ortodocși

Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor runda 2021 dezvăluie că în județul Suceava, din totalul populației rezidente …