Saturday , December 3 2022

Percheziţie făcută de poliţişti la locuinţa unui hoţ de vite

politiew


Poliţiştii suceveni au intensificat verificările în ultima perioadă pentru a prinde mai multe persoane acuzate de furt de animale. In data de 26 noiembrie 2014, în urma cercetărilor făcute şi a probelor administrate la dosarul privind furtul unor vaci comis în noaptea de 20 spre 21 noiembrie a.c. pe raza localităţii Negostina, poliţiştii au obţinut un mandat pentru o percheziţie domiciliară la locuinţa folosită de Stefan Pleşca, de 44 de ani, din comuna Bilca. Acesta este suspectat că împreună cu un individ din Botoşani au furat mai multe vaci din apropierea Rădăuţiului, pe care le-au sacrificat şi le-au vândut altor persoane.
Mandatul de percheziţie domiciliară emis de Judecătoria Rădăuţi a fost pus în executare în dimineaţa zilei de 26 noiembrie 2014, începând cu ora 06.00, înainte de aceasta anchetatorii luând legătura cu subunităţile limitrofe, pe raza cărora au avut loc furturi de animale. Cu ocazia percheziţiei au fost găsite mai multe mijloace materiale de probă cu privire la furtul a trei tauri şi a altor bunuri. Au fost găsite un ham, o frânghie şi o piele de vacă, bunuri ce au fost recunoscute de una dintre părţile vătămate.
De asemenea, cu ocazia percheziţiei domiciliare a fost găsit şi un autovehicul Dacia care, fiind verificat în bazele de date ale Poliţiei Române, a rezultat că este pus sub sechestru de către ANAF Botoşani. Poliţiştii au întocmit o informare către ANAF Botoşani pentru a fi făcute demersuri în vederea ridicării autovehiculului. Cercetările sunt continuate de anchetatori pentru probarea întregii activităţi infracţionale. (C.Z.)

Vezi si

Amendă de 2.000 de lei pentru un șofer din Straja prins transportând lemn fără acte în valoare de 335 de lei

Joi, 1 decembrie, în jurul orei 15:45,  pe DJ 209G, pe raza comunei Brodina,polițiștii au …