Saturday , December 10 2022

Opriri ale apei potabile în George Enescu şi Iţcani

 
apa rece [800x600]


ACET SA Suceava va opri, azi, 12 noiembrie, între orele 08.00 şi 18.00, precum şi mâine în acelaşi interval orar, apa potabilă în mai multe zone din municipiul Suceava.
Prima vizată este în cartierul George Enescu iar cauza ţine de executarea unor lucrări din proiectul de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare. Nu vor avea apă la robinete consumatorii de pe Bulevardul George Enescu, de la intersecţia cu strada Lazăr Vicol şi până la intersecţia cu strada Zorilor, cei de pe strada Lazăr Vicol şi cei de pe strada Zorilor, de la intersecţia cu bulevardul George Enescu şi până la intersecţia cu strada Lazăr Vicol.
In acelaşi interval orar, vor fi făcute manevre în sistemul public de alimentare cu apă în cartierul Zamca, iar acest lucru va determina scăderea presiunii în reţeaua de distribuţie, cele mai afectate fiind locuinţele situate la etajele superioare ale blocurilor T1, T2 şi T3 de pe strada Mărăşti, blocul T2 de pe strada Mărăşeşti, blocul 7 de pe bulevardul George Enescu şi punctele termice Intersecţie şi TRC. Cartierul Iţcani este o altă zonă care nu va avea apă potabilă, dar în cursul zilei de mâine, 13 noiembrie. Este vorba despre locuinţele de pe strada Gării şi de pe strada Aurel Vlaicu, de la intersecţia cu strada I.L. Caragiale şi până la intersecţia cu strada Grigore Alexandru Ghica. Intreruperea va fi făcută pentru executarea unor lucrări din programul de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi de canalizare. (D.P.)
 

Vezi si

Amendă de 40.000 lei pentru o firmă de dezmembrări auto din comuna Moara

Garda de Mediu Suceava a primit o sesizare privind disconfortul provocat vecinătăților prin zgomot, fum …