Thursday , February 9 2023

Om de afaceri sucevean, tată a trei copii, mort într-un accident de circulație

Petrică Păltinel, patronul restaurantului cu specific grecesc  “Nectarios”, din Cumpărătura, a fost accidentat mortal de fostul purtător de cuvânt al DSVSA, medicul Vasile Semeniuc. Bărbatul se întorcea de la biserică, unde fusese să se spovedească, împreună cu fiul cel mare și socrul său. Se pare că din cauza ceții și a hainelor închise la culoare pe care le purta Paltinel, soferul nu l-a vazut la timp si nu l-a mai putut evita

 

O tragedie s-a abătut asupra unei familii din Cumpărătura, chiar înainte de Crăciun. Petrică Păltinel, în vârstă de 38 de ani, patron al restaurantului cu specific grecesc NECTARIOS, din localitatea Cumpărătura, a avut parte de un sfârșit cumplit. Sâmbătă seara se întorcea de la biserica din sat, unde fusese să se spovedească, împreună cu fiul cel mare și socrul său, când o mașină l-a acoșat de pe marginea drumului, chiar din mâna fiului său. Din nefericire, impactul a fost atât de puternic iar Petrică Păltinel nu a mai avut nicio șansă. În ciuda manevrelor de resuscitare, echipajul SMURD sosit la fața locului nu a mai putut face nimic, iar în final a fost declarat decesul. Autoturismul Hyndai era condus de medicul Vasile Semeniuc, în vârstă de 61 de ani, fost purtător de cuvânt al Direcției Sanitar Veterinare și Siguranța Alimentelor.Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, fiindu-i recoltate și probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Petrică Pălinel și-a petrecut cei mai frumoși ani, pe tărâmurile Greciei, unde a muncit din greu, alături de soția sa. S-au întors acasă și au pus pe picioare o afacere care le-a adus multe satisfacții. Restaurantul Nectarios se bucură de succes printre gurmanzi, clienții fideli povestind că rețetele grecești autentice aduceau ceva în plus pe piața suceveană. În urmă cu aproximativ o săptămână suferise o intervenție chirugicală, motiv pentru care închisese restaurantul până pe data de 6 ianuarie 2020, urmând să se refacă până atunci. Se pregătea de Crăciun și avea multe motive de fericire, mai ales că de câteva zile, soția sa l-a făcut tată pentru a treia oară, după doi băieți venind și o fetiță în familia lor.

Din nefericire, acum întreaga familie se pregătește de înmormântare. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …

4 comments

  1. Asa este , dr.Semeniuc este un om deosebit, echilibrat,un suflet nobil, incapabil de a face rau cuiva dar mai ales sa ucida!

  2. Condoleanțe familiei

  3. Domnul dr.Semeniuc este unul din cei mai minunati oameni pe care i-am cunoscut ,un om extrem de bun si echilibrat, incapabil sa raneasca macar printr-un gest pe cineva.Nu merita sa i se intampla asa ceva .Dumnezeu sa-l ierte pe domnul care a decedat dar cu siguranta dr. Semeniuc nu merita sa treaca prin aceasta drama.

  4. Doctorul Semeniuc este un om si un coleg absolut minunat.Este genul omului care era incapabil sa faca un rau cuiva,un om al echilibrului ,un om caruia noi colegii nu putem sa-i reprosam o rautate oricat de mica si nevinovata.Este mare pacat ca oamenilor minunati sa li se poata intampla o astfel de nenorocire. Nu-i drept nici pentru domnul care a decedat dar nici si d-nul doctor sa treaca printr-o astfel de trauma, un coleg incapabil sa provoace cel mai mic rau altei persoane,un om care suferea pentru orice coleg care avea o greutate.