Saturday , June 22 2024

O firmă din Oradea va realiza documentația tehnico-economică pentru Aqua Park-ul din Suceava

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat, miercuri, 4 ianuarie 2023, că licitatia pentru Servicii de elaborare a documentației tehnico -economice in vederea obtinerii finanțarii nerambursabile pentru proiectul “Aqua Park in cadrul Complexului Sportiv al Municipiului Suceava” a fost adjudecată.

Conform primarului Sucevei, au fost depuse 4 oferte, fiind declarată câstigătoare oferta cu numărul maxim de puncte, respectiv 100 puncte (Pt + Pf), a ofertantului SC “POLIART” SRL Oradea, care a depus o ofertă în valoare de 2.800.000 lei fără TVA.

Aqua Parcul va fi realizat pe o suprafata de 3,5 hectare și va avea o clădire principală care va cuprinde un ansamblu de bazine, piscine acoperite, tobogane pe categorii de vârsta, grupuri sanitare, spatii comerciale, birouri și spații administrative, vestiare și case de bilete, un ansamblu Wellness&SPA, un punct de prim ajutor.
Toate acestea pe o suprafața de 10.000 mp. Pe diferenta de 25.000 mp vor fi amenajate piscine exterioare, din care una cu valuri și una cu jacuzzi, tobogane exterioare independente, plajă exterioară, bază observare pentru salvamar, o fântână arteziană, dușuri, grupuri sanitare, spații tehnice, locuri de parcare. Perioada contactului este de 36 luni, realizare documentație +asistenta depunere proiect pe fonduri europene,  a explicat primarul Ion Lungu.

Vom depunem proiectul pentru finanțare la ADR Nord -Est Piatra Neamț pe Programul Operațional Regional 2021-2027”, a mai declarat acesta. (O.S.)

Vezi si

Aeroportul Sucevei rămâne pe locul 5 ca număr de pasageri la nivel național

Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava continuă să se poziționeze pe al cincilea la nivel …