Monday , February 26 2024

O femeie de 35 de ani cu mai multe boli cronice a încercat să se sinucidă

Femeia este bolnavă de mai multă vreme şi nu mai suporta durerile care îi măcinau trupul. Intr-un moment de disperare, aceasta a înghiţit 30 de pastile de Xanax ambulanta

O femeie în vârstă de 35 de ani din oraşul Salcea a ajuns luni seara, în jurul orei 20.00, în stare gravă la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, după ce a înghiţit un pumn de medicamente. Din declaraţiile familiei, femeia este diagnosticată cu mai multe boli cronice şi a menţionat că nu mai suportă durerile care îi macină trupul. In cursul zilei de luni, aceasta a înghiţit 30 de pastile de Xanax, fiind găsită mai mult moartă decât vie. Soţul ei a fost cel care a sunat la 112 şi a solicitat ajutor specializat, după ce şi-a găsit soţia în stare de inconştienţă. Femeia a fost preluată de  un echipaj al Ambulanţei şi a fost transportată la spitalul sucevean. După o examinare de către medicii urgentişti, pacienta a fost diagnosticată cu intoxicaţie voluntară medicamentoasă şi internată la secţia de Terapie Intensivă.

Tot în cursul zilei de luni a ajuns la unitatea spitalicească suceveană şi un bărbat care a înghiţit acid de baterie, fiind diagnosticat cu fibroză pulmonară, după care a fost internat la secţia de Gastroenterologie pentru tratament şi investigaţii de specialitate. (C.R.)

 

Vezi si

Rezultate bune și foarte bune la simularea Evaluării Naționale pentru prima promoție de la reînființarea ciclului gimnazial, la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi”

Conducerea Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți a ținut să informeze că cei 29 de elevi …