Wednesday , December 7 2022

O femeie de 35 de ani cu mai multe boli cronice a încercat să se sinucidă

Femeia este bolnavă de mai multă vreme şi nu mai suporta durerile care îi măcinau trupul. Intr-un moment de disperare, aceasta a înghiţit 30 de pastile de Xanax ambulanta

O femeie în vârstă de 35 de ani din oraşul Salcea a ajuns luni seara, în jurul orei 20.00, în stare gravă la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, după ce a înghiţit un pumn de medicamente. Din declaraţiile familiei, femeia este diagnosticată cu mai multe boli cronice şi a menţionat că nu mai suportă durerile care îi macină trupul. In cursul zilei de luni, aceasta a înghiţit 30 de pastile de Xanax, fiind găsită mai mult moartă decât vie. Soţul ei a fost cel care a sunat la 112 şi a solicitat ajutor specializat, după ce şi-a găsit soţia în stare de inconştienţă. Femeia a fost preluată de  un echipaj al Ambulanţei şi a fost transportată la spitalul sucevean. După o examinare de către medicii urgentişti, pacienta a fost diagnosticată cu intoxicaţie voluntară medicamentoasă şi internată la secţia de Terapie Intensivă.

Tot în cursul zilei de luni a ajuns la unitatea spitalicească suceveană şi un bărbat care a înghiţit acid de baterie, fiind diagnosticat cu fibroză pulmonară, după care a fost internat la secţia de Gastroenterologie pentru tratament şi investigaţii de specialitate. (C.R.)

 

Vezi si

LUNGU: A fost finalizat proiectul de aducțiune a gazului metan la 30 de străzi din oraș

Miercuri, începând cu ora 11:00, au fost alimentate cu gaz metan străzile din cartierul Tineretului. …