Saturday , February 4 2023

O eleva de la Colegiul “Mihai Eminescu” – media 10 la Bacalaureat, dupa contestatii

cosmina maria hrituc
Cosmina Maria Hrituc (Foto: Facebook)

Cosmina Maria Hrituc, eleva a Colegiului National “Mihai Eminescu” Suceava, a obtinut, in urma solutionarii contestatiilor, media 10 la Bacalaureat. Initial, Cosmina obtinuse nota 9 la Limba si literatura romana, in urma recorectarii tezei primind 10, la fel cum avea si in tezele de la istorie si logica.

Conform ISJ Suceava, au fost inregistrate 1.957 de contestații, cele mai multe, 869,  vizând notele obținute la Limba și literatura română. Notele la teza de Matematică au fost contestate de 371 de elevi, la Biologie sunt 226 de contestații, la Chimie 22, Economie 3, Filosofie 3, Fizică 29, Geografie 114, Informatica 47, Istorie 107, Logică, argumentare și comunicare 146, Psihologie 15, Sociologie 4, Limba ucraineană  – o contestație.

 

Vezi si

Programul detaliat al manifestărilor organizate de Primărie la împlinirea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei

Primăria municipiului Suceava a anunțat, sâmbătă dimineață, programul detaliat al manifestărilor prilejuite de sărbătorirea împlinirii …

One comment

  1. Felicitări!La individa de la Petru CEA tOFAN irla internetul ca a luat 10 la aceasta distinsa domnisoara nu mai zice nimeni nimic.Probabil tata nu e patron ca la cealalta!!!